GOTT NYTT ÅR <3.

Jaha då vare nyår idag då, alltså ska man vara uppe hela natten och bara ha skojskoj :D. Men dagen började inte som jag ville, skulle städa rummet direkt på morgonen men sen orkade inte min broder ta Kvällsposten eftersom han fortfarande inte var helt frisk alltså fick jag ta på mig lite varmare kläder och ge mig ut med de. Har tagit det nu i 3 dagar och sen i helgen ska jag åter igen sälja men på dessa 3 dagarna har jag tjänat 500:- så det är helt klart värt besväret och den dumma kyllan :)
Men nu sitter jag här ny duschad, halvt fixad och bara fördröjer tiden. Nöten kommer vid 18 tiden sen ska vi bara äta här hemma sen drar vi in till Hässleholm för att fira med gänget ;)

Imorgon kommer det antaligen att komma upp lite bilder från kvällen med. Men nu får ni alla ha en grymt bra kväll och hoppas ni får ett bra 2010 samt att ni är nöjda med 2009. Själv hoppas jag mycket på 2010 eftersom ungefär hälften av mitt 2009 sög xD

GOTT NYTT ÅR GULLUNGAR :D<3


Äntligen.

Ojoj gissa vad som låg i brevlådan imorse?!, min julklapp till Gossen<3 :D ÄNTLIGEN! säger jag bara. Har nu slagit in den i lite jul papper samt gjort en liten boll med sånt presentsnöre. Men kunde inte träffa han idag för han skulle göra lite där hemma så får väl vänta med att ge han det någon annan dag :) förhoppningsviss imorgon eller på fredag.

Men imorgon är det då nyår och det ska firas med nöten och gamla gänget, plus att våran lilla L.K har lämnat stockholm och har kommit ner till oss i skåne för att ha skoj (y). Så imorgon kommer nöten hem till mig och äter middag och innan det så ska vi såklart göra oss snygga ;) PARTY!


Hungrig på...?

Om man har bra aptit, betyder det att man mår bra då?
Och om man inte har någon aptit alls, är det då tvärtom?


Budskap.



                                                 Hittade dessa fina stenarna i en butik :)





Det kan vända snabbt.

Gårdagen var hur bra som. På morgonen små städade jag bara lite sen drog man till stan och träffade Ida och Svenne (Sandra), vi gick kanske omkring där i 2-3h eller ngt. Snacka om att det var kö i alla affärer, inne på H&M var det ju kaos. Måste även tillägga att det var jag som körde in till stan (a)
Sen när man kom hem vandrade jag till P2 för att hjälpa FBU att flytta lite saker eftersom deras lokal har blivit uppköpt av någon kristen grupp. Haha de kan ju känna sig lite ägda ;). Men vid 19.30 tiden eller senare så åkte jag från P2 med Gossen<3 i hans fina epa sen sov jag även där inatt. När vi kom hem till han fixade vi till glass. Han slog på stort och blandade i grädde, banan, maräng och massa chokladsås. Men själv tog jag bara vanlig glass utan något till (a). Vi låg sen i sängen och kollade på lite filmer och vi somnade inte förens efter 3 på natten för vi låg och snackade lite och lyssnade på musik. Mysmys <3

Men denna lyckan varade inte så länge för sen vaknade jag vid 9 tiden på morgonen av att mobilen ringde. Det var mamma som sa att min broder hade insjuknat under natten så han kunde inte ta Kvällsposten och en halvtimme senare sitter jag i bilen hem för att ta tidningar. Ville verkligen inte lämna Gossen<3 :(.
Annars så händer det inte något idag vad jag känner till för som igår ska Gossen<3 vara nere på P2 och hjälpa till med flytten sen blir dem bjudna på mat efteråt så kommer nog inte se han mera idag. Blir en dag med data och tv för min del ser det ut som :)


Blir inte alltid som planerat.

Tanken idag var att man skulle vara med Gossen<3 men planerna blev ändrade. Päronen skulle till Össjö och hälsa på farmor och Åke så det fanns ingen här hemma som kunde köra ut mig till Ignaberga tyvärr :/. Och på helgerna så går det inga bussar heller. Får vackert vänta tills en annan dag, längtar efter han.
Känner mig inte helt frisk heller, jag tror jag har något med mitt ena öra för gör ont i det när jag sväljer, pratar och så. Men får väl ta och kolla upp det :)






Detta är de otroligt fina rosorna som jag fick av Gossen<3


Två toppen dagar.

Missade att blogga igår, men tror inte att någon led av det. Var med Gossen<3 nästintill hela dagen igår, extremt skoj och mys :) var även hos han idag och har även fått min julklapp av han. Det blev en bukett med 20 röda rosor i, tyckte själv att det var mycket gulligt :). Men tyvärr har inte hans present kommit än och han börjar bli väldigt nyfiken på vad det kan vara. Han vet lite och det är:
- Den är svart och grön
- beställd från en svensk internetsida
- har med design att göra
Hmm. Vad kan jag ha köpt till den lille killen? ;) Får iallafall hoppas på att det kommer snart.

Min morgondag ser ut som de senaste dagarna, vakna sen titta lite tv, duschen, sen mera tv och vänta på att man får sms från Gossen<3 om att han har vaknat. Haha brukar bli vid 14 tiden eller så :) Men just nu försöker jag lista ut varför inte mitt msn vill gå igång, har tänkte nu ett tag så lägger nog ned det snart för orkar inte, är för trött för tänkande nu xD

Nattinatti dröm sött och vakna blött (: <3


Julafton.

Wiiie julafton idag! :D<3
Började med att sälja kvällsposten imorse och under 2 dagar har jag tjänat 375,50:-, inte illa alls om jag får säga det själv. Och snart kommer även studiebidraget och detta innebär mera pengar sen kommer man inte märka av att man la massa pengar på julklappar. Härligt (y).

Julen firades hemma hos mormor och morfar tillsammans med min moster och hennes familj. Det var mysigt, vi åt och sen kom tomten, öppnade klapparna sen blev det gröt och efter det låg jag mest i soffan med mobilen. Haha var helt slut, måste bero på all julmat.


GOD JUL ALLA <3

My, jag och Clara.


Dagen innan julafton.

Delade ut Kvällsposten nu imorse annars har det inte hänt mycket idag. Har bara varit tomte hos några i Tormestorp och det gick bättre än förra gången. Mitt enda problem var att jag inte fick till någon tillräckligt mörk röst, men blev lite hes stämma så det fick allt dugga. Denna gången påpekade inte barnen heller min tandställning samt att de var inte alls rädda för mig utan de satt fint i mitt knä och kramade mig när jag skulle gå :)
Btw fick 200:- för ett jobb på typ 10min, inte illa va?! ;)

Bjuder på denna otroligt fina bild, årets tomte. Sexig?! xD



22dec.

Missade att blogga igår eftersom jag sov hos Gossen<3, det var inte planerat men ville verkligen inte lämna han på kvällen så beslöt mig för att sussa där :) mysmys.
Igår var jag på stan med Sandra och fixade de sista julklapparna och när detta var klart drog vi upp till Natte och kollade Ica Age 3, haha den är verkligen bra (y). Sen blev jag och Sandra sugna på m'c donalds men fanns ingen buss som ville ta oss till Osby, eller jo men då fick vi vänta 1h och det orkade vi inte, så det blev spagetti och köttfärssås på Gallerian. Mumma :D.

Senare tog jag 17.24 bussen ut till Ignaberga och sen vandrade jag ut till Gossens<3 hus och kom äntligen in i värmen :). Bara 2 dagar kvar tills julafton nu och den ska firas i Klippan med mammas släkt och sen imorgon ska jag även tomta i Tormestorp. Var där förra året med och då fick jag en fin kommentar av barnen. "Har tomten tandställning?" haha så den tackar man för ;)


4 advent.

Har inte något för mig ikväll så kan lika gärna skriva lite om går dagen :).
Vi hade hela huset för oss själva vilket som var toppen, började med att vi satt ute på deras verandra och fixade lite med vattenpippan. Fick den inte till att funka först men sen gick det allt. Och att röka vattenpippa är inte farligt alls, eftersom man inte ska andas in röken eller vad man kallar det. Men själv så tog jag inte så mycket utan satt och knapprade på mina dextrosol istället (a)
Senare kollade vi lite tv, var något läskigt program så jag och Cassandra gömde oss hela tiden xD. Ju mera tid som gick dessto mera skoj blev det, och jag fick spela lite mamma eller hur man ska kalla det, men i slutet var det Cassandra och Henry som fick bli dom små föräldrarna till oss alla små skit ungar, haha.

Satt hemma hos nöten sen ganska länge idag, åt glass och satt vid datan och var allmänt dryga. Blev sedan hämtad och kom hem till tv:n och sen nu blev det datan. Snackar med Niclas Thoresson på msn och han hade verkligen haft en sjuk dröm: 

Niclas T säger:

hahahaha nej haha puh :o ! x D haha, jag bestämmde mig för att åka till mexico efter att jag mördat barack obama, och så träffade jag dig där för du hade mördat clinton :p

Sjukt eller vad?! xD


Mobil test xD.

1. Ta fram din mobil.

2. Bläddra igenom din inkorg.

3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.

4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig
?
- Haha nej. Han elr hon du festade hos?

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
-Och när kommer du hem?

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
- Varför :(

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
- Haha, jao <3

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
- Eller jag ringer dig om en kvart istället. Mycket varmare :D<3

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
- Haha aa det har jag gjort^^<3 va inte rädd<3

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom? 
-  Men det blir nog inte så mycket om vi delar på det fyra stycken ;)<3

8. Vad vill du höra mest av allt?
- Jaa din glömmis ;)

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
- Finns det inga andra på bussen som har cigg? <3

10. Din romantiska replik?
- Thihi :$:D<3:*

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
- Ingen skjuts. Orkar inte bry mig. <3


19dec.

Vaknade vid 11 idag, skönt att sova länge (y) senare drog jag och päronen till Kristianstad för att köpa skor till mig och det blev ett par uggs, lite för stora menmen jag är i behov av varma skor. Senare när man kom hem hoppade jag in i duschen och sen packa väskan sen bar det av till nöten :) vi lyssnade massa musik, kollade runder lite på bdb (-.-). När vi väl kom igång med att fixa oss blev det dax för tacos så man fick ta en liten paus. När vi sen var klara med smink och allt gick vi ut i snön och kyllan för att vandra till Joel (y)

Sitter nu här med det gamla gänget och har det allmänt skojskoj :) kommer bli en lång och rolig kväll/natt :D<3

Jullov.

Äntligen är det jullov, som man har längtat efter denna vilan. Började med lite framträdanden i kulturhuset i Markaryd och sen gick vi upp till våran sal och fika lite samt lekte någon lek. Men sen hann inte jag med mera eftersom jag skulle ta bussen 09.47. Haha orkade inte vänta tills 12.47 bussen. Men inte får vi glömma bort våra mentorer, nejnej, så vi köpte liten julklapp till dem. Lena fick en Frida tidning med kalender och Henke fick en "manstidning" eller vad man ska kalla det xD med en medföljande kalender (y). Haha detta var mycket omtyckt verkade det som xD.

Men sen ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Ska till Kristianstad imorgon och leta efter ett par vinterskor till mig eftersom det börjar bli liiiite väl kallt nu, mycket snö med.







-

Ett beroende minskar om man inte får sina behov tillfredsställda.


16dec.

Händelserik dag idag kan man säga. Försov mig på imorse så det blev snabba ryck till bussen in till stan och pga denna stress hann jag inte sminka mig så har känt mig naken hela dagen xD men som tur var hade inte Ida heller gjort det så vi gick omkring osminkade tillsammans (: men sov ungefär hela buss resan till skolan med, när vi var i Emmaljunga så har Ville hoppat på bussen och sätter sig bredvid mig och kittlar mig. Snacka jag hoppade till. var ju halvt medvetslös xD. Men som det hade snöat i Markaryd, helt snö täckt var det. Mysigt :) fikade även med alla BF:are på slutet, men det känns som att 2orna och 3orna inte gillar oss små 1or ;o

Efter skolan så var det dags för mig att klippa mig, blev inte något markvärdigt men funderar nästan på att färga håret mörkare för känner mig lite fesblek. Men sen var det snabba ryck hem för att hämta mina tränings saker för var avslutning med innebandyn idag så vi skulle spela match emot föräldrarna/syskonen. Min broder var med och han skjusade även mig. Haha att köra i snö är något som han älskar ;D men iallafall, vi vann med typ 9-5 så det blev en bra avslutning med pizza efter :)
Träningarna drar igång den 8 januari igen. Men nu ska jag hoppa in i duschen sen sussa eller glo tv :)

CIAO!


14dec.

Tiden i skolan bara försvann idag, började sen var det helt plötsligt dags för att sluta med engång kändes det som. Hade prov sista timmen i "Barns utveckling 0-3år" kändes som att det gick väldigt bra. Svarade på allt iallafall :) fick gå när man var klar med provet så slutade 13.35 men fick vara kvar på skolan tills bussen gick 14.47. Men hade ju sällskap som tur var :)(y)

När jag kom till Hässleholm igen skjusade mamma ut mig till Ignaberga och Gossen<3 inte träffat han på 1v så var härligt att åter se han igen. Men nu är det som sagt snart jullov och då har man all tid i världen till att sociala sig med allt och alla :D<3


3:e advent.

Delade ut kvällsposten imorse, sen blev det till att vila lite och därefter bege sig till samlingen vid Qpoolen för att ge sig av till Hjärnarp och spela match. Som vanligt var deras hall som en enda stor frys. Svin kallt! Men vi åkte hem med en förlust, 2-0 blev slut resultatet. Vet inte vad som har hänt med laget, i början var vi så bra och vilje starka men nu har dem andra lagen tagit över lite. Vi kan fortfarande lika mycket och vi har ett grymt bra spel när vi vill och kämpar. Men känns precis som att det finns något glas precis vid målet för bollarna kommer inte in. Måste få in några bollar snart.
 Det började snöa på hemfärden när vi närmade oss Örkelljunga och då fick L.G ett telefonsamtal från Eric att det hade skett en bilolycka straxs efter Örkelljunga, och den bil kön var inte liten. Haha där ser ni stockholmare, vi nere i skåne kan minsan också sitta fast i bilköer ;). Men iallafall så tog vi en omväg och körde en mindre väg mot Perstorp. Gled fram på ungefär 40km/h... det var segt vill jag lova.

Ikväll har det varit plugg med pizza och läsk, haha känner mig lite tjock menmen (a) imon är det dags för prov på sista lektionen och sen slutar man ju skolan på fredagen och sen har vi JULLOV! :D<3


Vad vill du ha fram?

Vad är det som är fel? Kan du vara snäll och berätta detta för mig? Förstår inte vad du menar, du säger att jag vet.. men det som jag redan gissat på är fel så vad kan det då vara? Är verkligen inte på humör för att tänka på små saker, har så mycket annat att tänka på här i livet.


12dec

Var i Skälderviken igår. Det var som vanligt skit skoj men det kom dock inte så många personer till discot men dem som var där höll ändå massa liv. Lämnade Skälderviken kl. 09.20 för att sedan fara tillbaka till Hässleholm för att sedan dela ut kvällsposten, segt och små kallt. Idag kommer jag vara själv hemma hela dagen så blir bara slapp idag :)

Men lite om luciatåget nu. Det gick bra ibland, men alla förlitade sig på alla så om ingen sjöng starkt så gjorde ingen annan det heller så ibland blev det helt tyst och publiken började små skratta. Great (y) xD. Nu förstår jag varför det bara är 1:or med i luciatåget, för 2:orna och 3:orna vet redan hur mycket det suger.


Lucia imorgon

Då var det dags för lucia imorgon, undrar egentligen hur detta kommer gå?! Mona säger till alla som inte kan ta dem höga tonerna att dem ska mima, killarna tramsar mestadels av tiden och Mona är allmänt förvirrad känns det som. Så det kommer allt bli spännande imorgon för att se hur det hela blir. Dock har Mini sagt att han ska sitta längst fram och skratta åt oss men om detta sker kommer han få ångra det sen ;)
Btw det har blivit ändrade planer, så imorgon kommer jag till SKÄLDERVIKEN <3 men kommer åka därifrån tidigt på lördagen eftersom jag måste hem och ta Kvällsposten på morgonen. Fast mamma skrämde mig lite imorse för hon sa att om det inte skulle gå bra på mitt utveckligs samtal kunde jag glömma Ängelholm men som vanligt klarade jag mig undan allt hemskt :D lärarna säger nästan samma sak, att jag borde ta för mig mera alltså prata mera på lektionerna, men det är väl inte meningen? Haha man ska väl sitta tyst? xD

Menmen, i tisdags fixade vi en ny klubba till mig. Det var på tiden kan jag säga. Men denna var inget stort köp utan ska köpa en till sen när jag hittar den perfekta innebandy klubban. Har även lovat Martin att han ska få hjälpa mig så det löftet måste jag hålla :)





081209

Skolan idag, hände inte direkt något speciellt och det kändes hela tiden som att tiden bara smög fram. Irriterande. Hade lucia träning nu i slutet 13-14, men där gick iallafall tiden snabbare. Åkte in till stan för att ha dans men träffade Sandra, Jenny och My på stationen och då fick jag höra att vi ska ta det lugnt med dansen nu pga att Sandra är skadad och alla har mycket i skolan nu så det får helt enkelt vänta tills efter jullovet iallafall :)
Har en bra och en dålig nyhet också, kan börja med den dåliga.. och den suger verkligen :/ blir inte något Skälderviken för mig i helgen eftersom ingen har lust med att ta Kvällsposten i helgen, det enda jag begär är att någon tar den på lördag. Jag kan ta den på söndag, inga problem för mig. Vill så gärna tillbaka till Skälderviken<3:(. Men den bra nyheten är att Sandra fyller 17 idag, haha min lilla gris :D

Har ingen ny bild på henne så denna får funka ;)<3




071209

Tillbaka i skolan nu, alla lärare frågade hur man hade haft det samt vart man hade varit, lite små jobbigt efter ett tag men man får ju vara snäll och svara:). Träffade Ida nu igen, sjukt länge sen <3 orkade inte äta i skolan idag så jag, Ida J, Tessan och Ida N drog till Pizzeria Merlin i Markaryd och åt pizza. Men jag har smakat bättre pizza kan jag säga. Men är man hungrig så är man ;) Slutade 14.20 sen tog man bussen hem till Hässleholm igen där man träffade en handikappad Sandra, haha nästan synd om henne när hon hoppar fram på sina krykor. Drog till Vero Moda där hon köpte ett par jeans och ett skärp, skit snyggt (y) sen drog vi oss till JC och där hittade jag ett par thigts som jag köpte för 149:-, efter det hamnade vi på Kicks och där handlade jag lite mera, för 553:- om man ska vara exakt (a). Har lovat mig själv att hålla i mina pengar nu, det är ju juletider och då ska jag ju köpa klappar till alla och inte slösa pengar på mig själv xD. Drog hemåt vid 17.40 tiden sen efter att man hade suttit på stationen och snackar lite med Sandra, Solding, Otto, Tim och Bananen får man ju inte glömma :)

Här kommer det en bild på mitt fina dyra smink.



051209

Har legat framför tv:n största delan av dagen men runt 13 tiden hoppade jag in i duschen för kl. 16 skulle vi dra oss emot Perstorp för att fira kusinerna som fyllt år, Nellie 2 och Clara 7, jag och My satt mest vid datan och kollade lite samt tramsade lite, haha ;) Lämnade Perstorp vid 20 tiden tror jag, sen körde päronen hem mig till Cassandra så var jag hos henne en liten stund och pratade av mig lite, och samma sak för henne :). Senare kom Gossen<3 och Adam för att hämta mig. Dem kom i den röda A-traktorn (y). Men ska sussa här inatt :)<3


Fredag!

Sista dagen på APU:n idag, ganska skönt faktiskt att äntligen få komma tillbaka till skolan men det har varit skönt att vara ute lite nu med :) men det kommer ju tillbaka sen i 2:an och då ska jag vara ute på ett och samma ställer i 5 veckor. Btw fick godkänt på båda ställena som jag varit på samt bra omdöme, härligthärligt (y).
Blev att dra på träningen direkt efter att man kom hem vid 15.30. Såklart var det jag som satte mig bakom ratten och driva till T4-hallen, fast pappa satt ju bredvid med fötterna redo på sitt dubbelkommando. Han säger att han inte hade vågat låta mig köra om han inte haft det, liksom snällt? ser inte något farligt i det :D. Kom till träningen och då presenterade en tjej som heter Linda sig för oss, hon ska hjälpa oss med fysträningen nu 1 gång/veckan i ca. 30min, och detta kommer inte vara några lätta 30min. Hon är brottare på elitnivå så hon kommer nog vara tuff emot oss men detta kommer förhoppningsviss löna sig i slutet. Gjorde även BIP-test idag, men det gick ändå åt helvete xD

Men ikväll tittade Gossen<3 förbi och han hade med sig tv:n samt en hylla, tackar så mycket för det :) men sen drog han igen för han skulle skjusa lilla Adam till någon fest. Träffar nog han imorgon igen på kvällen :), kanske blir att man sussar där med då ;)<3


031209

Vet inte vad det är med mig, är trött hela tiden nu för tiden. Håller jag på att bli sjuk eller är jag bara latare?!
Men imorse när jag skulle gå ner till bilen så var det skit allt på första trappsteget så jag fick mig en liten flygtur där på morgonen. Gjorde ganska ont när man landade xD. Var som sagt i Sösdala och badade med ungarna idag och har även hunnit göra klart alla mina APU frågor, ska bara gå igenom det sista imorgon med Krille. Imorgon kommer det alltså vara sista dagen för mig på Tormestorps skolan, sen bär det av tillbaka till kära gamla KCM och allt folk där :)
Btw har även suttit med Robin på bussen till Tormestorp nu 2 dagar, skoj att träffa han igen :)


Tack :)

Men har man sett, ska få en tv av Gossen<3 :D det är ingen sån ny platt-tv men det är ingen sån liten sak heller så det kommer bli hur bra som:) ska ju även göra om mitt rum senare när jag har mera tid, så en tv kommer sitta hur bra som. Måste isf införskaffa en bra hylla som den kan stå på eftersom mitt sånt tv-uttag sitter högt uppe xD.

Han och tv:en kommer till mig på fredag :D<3


021209

Mest idrott idag, sen även lite pyssel på slutet med förskolan. Fick även ett paket av klassen/fröken i klassen och i låg det skumtomtar (a) mumma:) men nu finns dem i min mage. Åkte även in till Kristianstad för att laga tandställningen (ÄNTLIGEN) som gick sönder i torsdags, dumma tandläkare som varit på utbildning alla andra dagar. Efter så åt jag och mamma på Donkan (Mc'Donalds). Kändes skönt att kunna tugga normalt igen, men är inte helt frisk i munnen har fått ett dumt munsår -,-
Imorgon ska jag ha ansvaret för ungarna när dem ska kolla på film samt följa med dem till badhuset i Sösdala men jag ska inte bada, haha Krille får ta hand om dem i vattnet så tar jag dem på land ;)


Galen dag xD.

Min mentor kom på besök idag, haha hon kom typ 30min för sent eftersom hon inte kunde hitta. Men sen när hon väl var framme så pratade hon bara lite med mig, sen frågade hon Krille om skolansverksamhet och massa annat, precis som om hon var någon skolinspektör och inte skulle kolla hur det gick för mig xD. Men det gick iaf bra:) Efter jag slutat för dagen drog jag ner till stan för hade dans, men var inställt så jag och Sandra dampade hem till mig en sväng :D

5 månader med Gossen<3 idag med :)<3


Bjuder på dessa OTROLIGT fina bilderna (a)




RSS 2.0