@skolan

Sitter i skolan, har gemensamhets tid. Försöker jobba med sagan som vi har i svenskan men går ju sådär(y) Men det blir ju mycket bättre när man sitter och lyssnar på Daniel, han var sjukt bra igår! Ringde tom och röstade på han men det hjälpte inte för det blev ju Jay och Minnah som gick vidare. Man får hoppas på att Daniel blir en av juryns wildcard! (: Han var så söt i sin fluga!!!! :D

Man faller gång på gång, därför är vänner ett måste. Dom kan hjälpa dig att stå upp på benen igen.


29 sep.

IMORGON FÅR VI STUDIEBIDRAGET!!! och det har varit efterlängtat kan man säga, känner verkligen att jag behöver lite pengar nu eftersom den 21:e oktober bär det av till Göteborg! Pappa har vunnit någon tävling eller liknande hos Volvo så han fick då ta med sig en vän upp till volvo fabriken i Göteborg för att köra massa bilar och allt vad det nu var. Så han tänker ta med min broder Pierre och sen hänger även jag och mamma med. Dom tillbringar den torsdagen i en fabrik medan jag och mamma vandrar omkring på Göteborgs gator och torg(y) Vilket nu leder till att jag behöver pengar, så blir till att spara pengarna från bidraget nu samt sälja tidningar helgerna fram tills det är dags! Kommer bli sjukt skoj! (:

Imorgon är det skolan och sen på kvällen smäller det, får se hur det hela går. Hmm. Säger inget mer än så för om det nu blir som så att jag misslyckas är det inte lika kul xd(n)




Lyckan och spänningen försvinner, och man känner bara tomhet.


Vidare i andra kvalet.




Alice Hagenbrant



Andreas Weise


Första röstningen avklarad.



Linda Varg






Chris Andersen


Ny duschad(y)

Har precis tagit mig en låååång dusch. Riktigt skönt! Blir till att sitta vid datan nu lite innan man återvänder till tven för att se röstningen på idol, kl. 22.40 (: Just nu har jag ingen större favorit men visst finns det någon som man tycker har det där lilla extra, men man vill inte bli för fäst eftersom man vet aldrig vem som åker ut :o Börjar kl. 08 imorgon med matte b, yeah! Haha gick faktiskt till stödundervisningen efter skolan med Tessan, vi kände att vi behövde det! ;)

Känn ingen sorg för mig Göteborg.

Jaha, var uppe i Göteborg igår med älskade kusin My och gick på Liseberg. Brukar vara så att jag inte åker karuseller för blir så lätt illamående xd men igår sket jag i allt och vågade mig tom upp i Balder. Haha trodde jag skulle dö efter varje sväng (: Men det var grymt skoj och detta måste helt klart göras om! Ingen tvekan om saken :d När vi körde upp var det dystert väder men blev lite bättre sen när vi var framme så inget klagande där :)

Festen i fredags var skoj, man behöver verkligen komma ut ibland och bara leva livet. Brukar inte vara med på såna drickarlekar men denna gången var jag med, eller iallafall tills min dricka var slut ;) men skoj var det, måste göras om! ÄLSKADE MÄNNISKORNA<3

Blev att köra till Emil på lördags kvällen för att äta bullar samt sova där, man sover alltid så bra i hans säng (y)

FREDAG!!

ÄNTLIGEN FREDAG!!

Ikväll drar man sig till sin nöt för att snacka massa samt äta godis sen drar vi vidare till Sofia för att se om det blir en lyckad fest, hehe det kan ju inte gå sämre än förra gången vi var där (; Men nej, denna gången kommer allt vara frid och fröjd. Imorgon bär det av till Liseberg med kusse och hennes familj, kommer bli mycket skoj (y) hoppas även på bra väder!





Haha ibland får man bjuda lite, jag och kusin Clara ;) passar jag inte i kaninöron från liseberg?! xd


Mormors dag :)

Varit hemma från skolan idag, mådde inget vidare så var lika bra det. På måndagar sker det ändå inte så himla mycket heller alltså lugnt :)
Efter skolan skulle jag träffat Kim samt handlat present till mamma men allt det får jag göra imorgon, vet redan vad jag ska ge min mor med (: hoppas hon kommer gilla det!

Nu snart ska jag och mamma köra till mormor för idag är det hon som fyller, vi har köpt en badrums matta till henne, ganska fin. Kommer bjudas på smörgåstårta och sen kommer även min moster vara där med kusinerna, skoj! (; Höll på att lägga in musik på mitt usb minne innan men det tog inte alls lång tid innan det var fullt o: så kommer få Emils usb för där får det plats mycket mera, haha fick typ in 30 låtar på mitt och det klarar man sig inte med xd Ska dunka musik i bilen sen ;)

Juste, vi har ju köpt en ny bil (2veckor sen) och tänkte försöka ta lite kort på den idag eller imorgon för att sen lägga in här. Kan jag börja med att avslöja att det är en Volvo xc60.

Alla har åkt hem.

Nu har alla gästerna åkt hem, SKÖNT! Känns som att om jag lägger mig ner somnar jag på direkten, är så grymt trött. Sen tror jag att jag åt för mycket med för magen gör ont som fan, men bara till att sova bort det sen och hoppas att det är bättre imorgon. Var ute med tidningarna imorse och var inte många hemma :o jag som känner att jag behöver pengar :/ får helt enkelt hoppas att det är fler hemma imorgon så jag får en liten slant (:
Alltså man kan inte göra annat än älska min mormor, hon är helt enkelt bäst! Tror inte jag är ensam om att tycka det heller ;d


-

Det känns hemskt att se det jag ser, känner mig hjälplös och om jag gör det, vad gör inte du då?


Saknar det gamla.


5 sep.

Söndag idag, och denna helgen blev bättre än vad jag trodde och slutade även med att jag nu är 465:- rikare efter helgens tidningsförsäljning. Behövdes!
Idag blir det kanske att övningsköra lite med pappa och senare ikväll att slänga sig i sängen för att kolla någon bra film. Sen om det blir med sällskap eller ej får vi se :)

Saknaden.

Det har länge snackats om att Joel skulle göra en film om oss i 9e från Västerskolan och nu är den äntligen klar.
När man kollade på filmen nu så kände man hur mycket man saknade den klassen, allt folk. Hoppas starkt på att vi snart ska kunna fixa en ordentlig klassfest snart så man får träffa allt folk igen. Även om man inte älskade alla i klassen så tillhörde dom ändå och kul att se om dom är samma personer nu som då.

Här kommer Joels fina film, 9e never dies


RSS 2.0