Känslor.

Finns många känslor. Besvikelse, sorg, ilska, glädje, kärlek och mångamånga fler. Men som dessa känslor, glädje, sorg och ilska får dom sitt slut. Haha ingen höjdare om man gick omkring och var arg hela tiden?! ;) Men kärlek det går också över, eller är det som man säger? Äkta kärlek tar aldrig slut. Men då kan man lura sig själv och flera när man tror att man funnit något äkta. Men om det då tar slut sen.. Var det äkta eller inte?

Man känner sig helt varm, sen helt plötsligt försvinner den känslan pga att man får syn på några små ord. Man vågar inget säga, så låter det bara vara i hopp om att någon annan drar upp det.

Bilder från High Chaparral.


Buss resa.

Sitter just nu på bussen hem från skolan, slutade 14.20 och det var ganska lagom(: måndagar går alltid fort. Min förkylning har inte direkt blivit bättre Men känner mig iallafall piggare nu så imorgon tar jag antagligen med idrotts kläder ;D har ÄNTLIGEN fått internet till att fungera på mobilen och har därför skaffat en egen kategori till mitt mobilbloggande. Skönt att kunna fixa via mobilen om det är något litet man vill ha sagt snabbt. Nu när jag kommer in till stan ska jag sen ta bussen vidare mot Ignaberga och sen köra moppe därifrån, min lilla kina har varit där ute sens torsdags nu. Nej nu ska jag bara lyssna musik och halvsova resten av resan. Snart inne i Bjärnum :)

Mobilblogg.

Fick internet till att fungera på mobilen nu så tänkte testa blogga lite(: Men ja, varit i High Chaparral i helgen med päronen och flera ifrån Caramba gänget. Varit mycket trevligt! Kommer bilder sen när jag tar mig till en data, förmodligen imorgon. Nu ska jag se om det finns något bra på tv annars blir det till att sova tidigt, har dragit på mig en förkylning som irriterar mig till max! -,-

Mitt personliga schema.



Man ser dock inte så jätte bra, men man ser en hel del färger och alla dom är olika lektioner så man kan säga att man har en del att göra. Men som det ser ut nu kommer det inte bli lika jobbigt som det ser ut som tur är :) och kommer inte ha första lektionen på onsdagen heller för den kommer lite senare, så lika bra att njuta av den enda sovmorgonen man har ;)


Stan nästa

Sitter hemma och bara låter tiden gå, snart blir det dags för att dra sig ner på stan igen för att möta upp Sandra, hon kommer in med kstad bussen om ca. 1h (: Skriver kanske mer senare ikväll, får se ;)



Sandra och Jag i vintras ;d


Husvagns update.

Man hann inte mer än att komma hem igår från dagarna med bf innan man skulle hoppa in i duschen för att sen köra till frissan och klippa sig lite. Blev ingen märkvärdig frisyr för orkar inte sitta och grubbla på hur jag ska ha det så lika bra att köra på något enkelt ;) sen drog jag ner på stan för att köpa hårfärg inne på H&M men det slutade inte så bra för när jag lämnade affären var jag ca. 500:- fattigare, ogilla! Men eftersom saker och ting kostar lite så tänker man att det kan jag nog köpa för kostar ju bara 149:- men sen hittar man ett till plagg i samma pris och då blir det ju helt plötsligt himla mycket pengar men det upptäcker man först vid kassan när det är dags att betala xd menmen, så är livet (:

Men hur som, befinner mig nu någonstans i närheten av Varberg i en husvagn med päronen. Tyckte att det kunde vara skönt att komma hemifrån lite så varför inte ta chansen när man får den och joina?! Hur vi hamnade här?, jo pappa min ska tävla i Caramba. Detta är nog hans andra tävling bara men tycker att heat 2 gick riktigt bra :) Gooo pappa!! (;

Ikväll blir det kräftskiva med alla andra som är här och tävlar, kommer nog bli skoj och det kommer nog inte vara tyst en enda minut, hahaha xd

Första skoldagen avklarad!

Nu är den första skoldagen avklarad, eller inte helt eftersom man inte hade några lektioner idag utan allvaret drar igång på måndag. Idag har vi fixat med all mat som vi ska ha med imorgon när vi ska tälta med hela Bf. Ska bli lite spännande att se vilka de nya ettorna är och dom är inte så många i år utan bara 8st ;o och jag som tyckte vi var få, 11st.

Tänkte att det kanske skulle bli en fin dag idag, eller verkade som det imorse när jag skulle in i duschen men icke blev det fint. Fick köra in till stan i spöregn och den jackan jag valde att slänga på mig lite snabbt hjälpte inget vidare så var genom blöt när jag kom in till Hässleholm och inte nog med det så var det så gott som fullt på bussen också så fick ingen sittplats först -.- typiskt!

Får väl snart börja packa inför morgondagen och kommer hem igen på fredag så är bara borta över en natt (:


Folk förändras, även om dom inte märker det själva alltid. Synd, trodde mer om dig!


Sjukt vad mycket saker och ting kan kosta.

Har haft problem med att lyssna på musik från mobilen nu genom headsettet och eftersom jag inte kan så mycket trodde jag det var fel på mobilen och tappade nästan hoppet, men då kom Emil och sa att jag bara behövde köpa mig ett nytt headsett och då drog jag såklart in till stan för att göra detta. Trodde att det kanske skulle hamna på 200:- max eller något för mycket mer kan inte en sladd med ett par hörlurar kosta, men så fel hade jag. Gick in på Elgiganten och kollade, hitta ett par med engång men det stod inte något pris så gick och frågade en i personalen och tur var det för tänk om jag kommit till kassan med dom och fått reda på priset där ;o seriöst, 500:- för den skiten?! SJUKT!
Drog sen in på OnOff för att se om man hade mer tur där och det hade man, priset var sänkt med 100:- så nu gick det bara på 400:-, bättre men ändå för dyrt. Jaja måste man ha så måste man, så enkelt är det ;)


Vi har bestämt oss.

Nu har vi bestäm oss för vilken film vi ska se, eller nja bestämt  och bestämt för vi skulle boka platser till Trollkarlens lärling men måste ha varit något fel på sidan för det gick inte, och det var fullt med gröna sittplatser så det var ju inte fullbokat heller. Hmm. Så nu blir det att vi ska kolla på Karate Kid och den filmen börjar kl. 20.15 och vi ska sitta läääängst fram i mitten. Bara för att liksom (: filmen kommer vara i 2h 12min och kostar hela 80:- ;o men jag har min lilla biobiljett som jag fått från Kvällsposten och tänker därför använda denna ikväll. Det är helt sjukt vad mycket filmerna kostar nu för tiden, innan låg i alla fall nya filmer också runt 65, 70:- men nu ligger nästan över. Men om man inte har råd med det så kan man alltid gå och se en barnfilm som tex Alfons Åberg eller liknande för dom ligger oftast under 50-lappen ;)

Vilken ska man se?

Ikväll blir det bio, men vet fortfarande inte vilken. Väljer mellan dessa;

- Karate Kid

      eller

- Trollkarlens lärling

( Tanken var att jag skulle lagt upp bild/omslag på filmerna men det ville inte funka så skiter i det^^ )


Gårdagen.

Då var man nere och vimsade omkring på Hässleholms festivalen igår, kom dit vid kanske 19 tiden och sen kom jag hem 02.30 på natten. Det är riktigt mysigt att vara ute om nätterna, speciellt nu när sommarlovet lider emot sitt slut och att man nästa vecka ska återvända till skolan. Men man har saknat bf09 helt klart nu under sommaren, så det ser man såklart framemot att träffa alla söta markarydare igen ((:

Körde moppe in till stan igår och detta blev ju också att man skulle köra hem och då blev det som så att man inte drack något för ajabaja om polisen hade stannat mig på vägen hem sen :o jo har pengar men liksom vill inte slösa upp dom på böter. Vandrade in från Röinge med Emil och Jocke och sen inne i stan träffade man folk HELA TIDEN! Super skoj för man var tvungen att hälsa på varenda människa som gick där xd dock svårt att förklara för folk vart man befann sig eftersom man vandrade omkring hela tiden, men tillslut hittade jag min Jenna som gick med Elin och sen hittade jag även Dansken, Malmberg och Emelie. Det är under sånahär tillställningar som man hälsar på dom som man inte brukar säga hej till och det bästa är nog att alla är så glada, såg inte en enda sur min, om man då bortser från små fjortisar som sprang omkring och bråkade med varandra, hotade med knytnäven mot varandra. Faktiskt roande att se på (a)

Blev mycket text nu, inte meningen men så sånt händer ibland;) ikväll blir det att dra ut igen först till Joel och gänget för att vara social där och sen dra vidare in till stan den sista festival kvällen/natten.

Fredagen den 13.

Nu är jag hemma igen efter mitt lilla äventyr i drömlandet. Har haft det sjukt bra och saknar det! Men nu ska jag inte vara sån som kedjar fast mig utan dags att komma tillbaka till verkligheten. <3

Idag har jag fixat lite på rummet, Pierre har gjort om på sitt rum och hade inte plats för sitt data/skrivbord så detta står nu inne på mitt rum men vet fortfarande inte hur jag ska fixa med alla saker som fanns på det gamla skrivbordet. Mest av allt vill jag måla om och fixa helt nytt, ny säng, soffa, hyllor, ja allt (:

Får hoppas på att det blir en bra kväll nere på stan och Hässleholms festivalen ikväll med härligt folk, och att vi inte kommer ha någon otur för det är ju trots allt fredagen den 13 ;o brukar ha otur dessa dagarna så ska verkligen vara på min vakt! Så blir att sitta vid datan en liten stund till sen börja göra vid sig för drar mig utåt vid 17-18 tiden och sen får man se när jag återvänder hem igen ;) inte för sent tror jag eftersom jag har kvällsposten imorgon med men det löser sig allt.



Uppdatering = suger!

Haha skrev ju förra veckan att jag skulle lägga upp bild på vad jag fått nu när jag fyllt men det har liksom bara inte blivit av :o så kommer inte orka göra något åt det nu heller, vill man veta så får man fråga.

Kan inte sova och klockan är lite över 2 på natten, sitter här och är hur pigg och glad som helst. Me like! Men finns ändå något inom mig som säger att det skulle vara skönt att sova men tror nog jag ignorerar det lite till, men om jag inte finner något bättre att göra så får jag väl krypa ner i sängen. Orkar inte starta någon film för då kommer man helt klart att bli slö och somna ifrån filmen. INGET BRA! Hmm.. Kan inte komma på vad jag ska skriva om, så har det lite kämpigt.


Inte lätt att vara dig,  när du har en sån som mig ;b

Vad gör jag för fel?

Har nu fått mina paket :d tänkte att jag lägger upp bilder på det imorgon för orkar verkligen inte just nu xd ikväll är det jag som bestämmer maten och då tycker jag allt att vi kan tjocka oss lite så bestämde att vi skulle äta tacorulle från Torino.
Senare tittar Dansk och Kâzim in en runda för att gratulera mig lite, mycket snällt av dom att komma hit från Bjärnum ;)


Önskar att du hade varit med mig idag, är trots allt min dag!


Hurra för mig!

Idag fyller man år, WIIIE!! Är nu 17 år, usch känns gammalt när man tänker efter.. liksom vart tar all min tid vägen egentligen? haha känns som man precis fyllde 15. Sen nu när man gick in på datan så klickade man in sig på facebook som vanligt och såklart hade massa folk skrivit grattis till en där så vara bara att sätta igång och svara ;d efter att kanske svarat på 10st började man fundera på om man stavade tack rätt för att efter så många gånger kändes ordet helt konstigt, som att det inte alls stavades så xd men det stavas iallafall T A C K.

Päronen jobbar så har inte blivit firad helt än, men det kommer senare ikväll eller iallafall när mamma kommit hem från jobbet vill säga om någon timme. Hon skulle även ner till stan efter jobbet för att fixa min present, haha illa att hon inte gjort det redan. Hmm undrar verkligen vad jag ska få?! Sen ska jag ju få present av Pierre och Mikaela med. Spännande :d

RSS 2.0