Skåne, underbara Skåne.

Sitter hemma nu, ganska skönt att vara hemma men det är bara ett tecken på att skolan börjar snart och att man måste ta tag i lite saker. Men hade lite osis innan idag, precis när jag satte mig på tåget neråt och skulle skicka iväg ett sms så funkade det inte, och då har jag såklart lyckats skicka slut mina 5000 gratis sms på mindre än 30 dagar, haha inte så ovanligt men tyckte själv att jag inte skickat mycket denna månaden :o eller kanske bara jag som har fel kanske? Så man kommer inte kunna nå mig på mobilen nu ett tag framöver, vill ni något så får ni vackert ringa och sen hoppas på att jag svarar ;) (a)

Uschusch, måste göra klart lite saker till skolan nu med i helgen, hann inte med att göra allt uppe i Sthlm tyvärr så får jobba hårt nu i helgen med det sista xD. Tror inte det finns någon i Bf09 som gillar Lenas små häften som kommer ut lite då och då.. men har iallafall läst ut svenska boken och måste säga att den var faktiskt bra, dock var slutet lite kort men inget att göra åt :)

Btw, hoppas alla i Perstorp hade det skoj i 3h utan ström ;) hahaha xD


Hemfärd idag..

Jaha då var det dags att lämna Stockholm idag, mitt tåg går kl. 15.38 om det inte är försenat som alla andra tåg. Kom upp här i lördags eftermiddag/kväll och man kände på engång att det var mycket kallare här än nere i Skåneland, men det är bara att ta på en halsduk och sen funkar det finfint :)
Kommer blogga mera när jag kommer hem, antingen ikväll eller imorgon, imorgon kommer även Gossen<3 hem från Falsterbo och hoppas att jag hinner träffa han innan skolan börjar igen.

Men nu ska jag ut och åka snowracer med Christian, min kusin, och packa klart allt och äta lite sen lämnar jag Djursholm för denna gången :) har haft skoj här uppe och kommer kanske åka upp senare igen,
Tack för allt Anders, Maria, Christian och Ebba :)<3

CIAO!

Penga brist.

Nehe, trodde att det skulle bli skolan idag men icke. Kände mig fortfarande seg i halsen och hostan höll på att ta livet av mig kändes det som :o, lika bra att stanna hemma och plugga lite. Två prov imorgon + en bok som ska vara ut läst, men orkar inte så läser ut den under lovet istället. Mycket bättre tycker jag.

Igår beställde jag även mina biljetter till stor staden Stockholm och jag åker lördag morgon och kommer sen hem fredag kväll, dumma folk som skulle åka hem på lördagen, fanns ju ingen plats för mig :(
Men allt detta kostade 622:- och det är ju ett bra pris, dock har jag inte så mycket kvar att röra mig på där uppe men det ska nog fixa sig, får jag hoppas :), hem kommer jag iallafall.


Kanske skriver mera ikväll, får se hur jag gör, CIAO!


Vem sa att livet var enkelt..

Dålig uppdatering men skyller på att jag varit sjuk, så har tillbringat hela alla<3dag i sängen, sen igår med + halva dagen idag. Träffade alltså inte min älskade på alla<3dag vilket SÖG!! Men man kan nästan sammanfatta alla dessa tre dagarna som dåliga och tråkiga. Igår la min mobil av så fick fråga Henry snällt om jag kunde låna en av hans gamla och som tur är fick jag det, tackar så mycket :) och lovar att du får tillbaka den så fort vi fixat min!

Men idag kom iallafall Gossen<3 hem till mig och kände mig genest piggare, han är den rätta medecinen för en sjuk liten Emma :)
Imorgon blir det antagligen till att dra mig till skolan, om jag funkar imorgon vill säga men får hoppas på det för har lite att göra i skolan, tyvärr. Menmen är en lugn dag imorgon så jag borde orka med den helt enkelt.

We against the world.

Sov hos Gossen<3 inatt och sen skjutsade han in mig till stan och där tpg jag och Cassandra tåget till Kristianstad kl. 12.43 för att fixa alla<3dags presenter till våra små pojkar. Vi sprang in och ut i nästan alla butiker som det fanns killsaker i och när vi väl hade bestämt oss för vad vi skulle köpa hade först den ena butiken stängt, dem stängde kl. 14 sen gick vi snabbt till Guldfynd och dem stängde dörren i ansiktet på oss, dem stängde alltså kl. 15.. vi gick till Sandelins som fortfarande hade öppet men fanns inte något som föll oss i smaken. Gick istället till våran sista butik, eller snarare sprang i hopp om att dem hade öppet fortfarande. Och det hade dem (y) haha blev lite dyrt, men det är ju till våra finaste personer så dem är värda det. Får bara hoppas att dem gillar det, och det ögonblicket kommer imorgon.

Ikväll blir det bara lördagsmys med gänget och att vila sig, har dragit på mig en förkylning -.-

CIAO<3

12feb.

Slutade skolan kl. 12.50 idag vilket var sjukt skönt efter denna jobbiga vecka. Hade arbetssätt och läranade sista lektionen och vi satt i datasalen hela tiden och som ni vet, när man sitter vid en data går tiden fort så helt plöstligt var klockan 12.43 och då fick jag allt skynda mig till bussen för att hinna, haha den gick kl. 12.47 så jag fick stoppa den ute på vägen för att komma med xD och lilla Ida fattade inte vart jag hade tagit vägen (a).
Var inne i Hässleholm 13.30 men orkade varken gå hem eller vänta på någon dum buss så jag gick till mammas jobb för att invänta skjuts hem vid 15 tiden när hon slutade, men det är alltid roande att lösa lite korsord (y).

Skulle egentligen spelat match emot Ängelholm ikväll i T4-hallen men den blev inställd, vet fortfarande inte anledningen men det skulle istället bli vanlig träning ikväll men den hoppar jag för har svin ont i halsen :/ ska vila upp mig tills söndags matchen emot Höganäs. Och att vila sig gör man ju bäst hos Gossen<3 så ska sussa där ikväll, ska bara städa lite på rummet samt duscha sen är jag redo för att dra mig ut till honom.

Ni får ha en underbar fredag kväll, för det ska iallafall jag ha :)<3





Några av oss coolingar i Bf09 <3

@Skolan..

Har blivit att man bloggar lite från skolan nu, tar chanserna jag får helt enkelt. Hade min muntliga redovisning innan i svenska, pratade om polis högskolan och såg att min lärare nickade positivt ett par gånger så det kändes väldigt bra :) fast jag darrade liiite på rösten, men jag tog mig igenom det och det var ju ändå huvudsaken. Men det blir ingen vila där inte, har lite saker kvar att göra i skolan som det tonårs häftet, ( har fortfarande inte lämnat in mitt jag häfte än )

Men kanske skriver mera ikväll, haha för ska dra tillbaka till lektions salen nu och avsluta sen ta bussen hem som det ser ut nu iallafall ;) :)


Page up, page down


Jaha då har jag lärt mig något nytt idag och detta tack vare lille Emil :D jag vet nu vad dem knapparna som heter page up och page down är till för :D haha detta tackar jag verkligen för Emil :D
Man lär sig något nytt varje dag :)

@Skolan

Sitter här i skolan, har lunchrast nu börjar igen 12.45 (y). Älskar onsdagar för de är så otroligt slappa dagar, man kan bara glida fram. Har endast tre lektioner och börjar 09.50 så kan ju knappast bli mycket bättre.

Ikväll blir det träning och sen kanske dra till Tyringe, Tyrshov, för att kolla när Rökes A-lag spelar i semifinalen emot Landskrona. Detta är en viktig match och eftersom dem förlorade den senaste emot Färjestaden har dem ännu mera att ta igen ikväll. Håll tummarna för dem små pojkarna.

Men nu börjar vi snart så ska bara in på facebook lite snabbt nu och kolla innan jag drar helt, CIAO :)

9 feb.

Vaknade med värsta huvudvärken imorse så kände verkligen inte för att gå till skolan, tror inte jag hade orkat det ändå så blev till att stanna hemma idag, vaknade vid 11 tiden sen igen. Skönt att få sova ut för det behövde jag verkligen. Missade dock lite i skolan idag men det kommer jag såklart ta igen senare :)

Igår jävlades min mobilen med mig hela tiden för jag skulle skicka iväg ett sms men det funkade inte så jag tänkte inte mera på det men sen kunde jag inte ens komma in på sms:en.. hmm. Startade därför om mobilen och när jag sen startade den var alla mina nummer borta + alla mina sms. Wierd. Stängde därför av den igen så den skulle få vila sig lite, startade den igen efter 30min och då var alla nummer tillbaka men inte ett enda sms xD och sen nu helt plöstligt funkar min leveransrapport också och det har den aldrig gjort innan förutom på mms.. men idag har bara det minnes-kortet kronglat för måste sätta in det på nytt hela tiden för alla bilder försvinner med jämna mellanrum. Kan inte heller föra över bilder från mobilen till datan, men från datan till mobilen funkar hur fint som. Hahaha vet snart inte vad jag ska göra med denna mobilen xD

Men nu ska jag sluta klaga och försöka hitta en billig biljett upp till Stockholm för det är nämligen där jag ska tillbringa mitt sportlov för har inget att göra här hemma. Gossen<3 ska iväg på övning exakt hela lovet så han kommer man inte se :(


Ny design!

Då har man fått ny design nu, denna har då lilla Ida Johansson fixat till mig =), super tack bruden<3:D

Mys lördag.

Nu sitter man hemma hos Gossen<3 och han håller på att fixa med mat, det blir spagetti och köttfärssås (y) har huset för oss själva ikväll så vi kommer antagligen bre ut oss i soffan och bara ha det härligt :)

Missat lite uppdatering nu i 3 dagar typ, fyfy på lilla mig ;), men kan ta en liten snabb koll på det hela.
I torsdags var vi i Hestra och åkte skidor på friluftsdagen och Lina älskade verkligen mig efter den dagen, hehe (a)
I fredags, alltså igår, gick man i skolan och slutade vid 11.35 sen tog man bussen till Helsingborg och träffa pappa på Väla. Sen gick vi omkring där inne och letade efter jeans till mig och efter 2h hade jag fått tag på 2 par jeans och en tröja. 1 par ljusa jeans från GinaTricot och sen ett par svarta från H&M och tröjan kommer från Cubus. Senare körde vi, lite jag med, till Össjö och hälsade på farmor lite samt åt där och sen bar det av in till Ängelholm för att spela match emot Änglholm och det gick inte något vidare, förlorade med kanske 6-2 tror jag. Menmen vi möter dem på fredag nästa vecka igen, på hemma plan! :D senare blev det saknade Skälderviken för att hjälpa till på Errarp (y) SKOJSKOJ!!! :D<3

Nu är maten klar och det är dags att äta, mumma <3

CIAO!


Netto!!

Idag öppnade då Netto i Markaryd och såklart var vi i Bf09 där för att sätta våra spår i affären. När man kom fick man kaffet och bulle sen när man kom in i själva butiken fick man en gulros, mycket fint :) vi stod i kö utanför Netto kl. 07.40 för att komma in först, haha det är ju typiskt oss och sen började vi egentligen inte fören kl. 09.50 xD menmen, nu har vi varit på Netto iallafall, 3ggr för min del tom. (a)

Men imorgon så ska vi ha friluftsdag och då ska jag åka skidor med Lina i Hestra (?) så bussen går kl. 07.30 från Markaryd sen kommer vi antagligen komma hem vid 18 tiden på kvällen, men detta kommer bli skit skoj :) men det enda jag oroar mig för är hur det kommer gå för mig i baken, liksom har åkt 1 gång innan och det gick inte så bra så man får helt emkelt hoppas på det bästa :). Det kommer antaligen in lite bilder sen om jag tar några foto på allt som händer :)
Nu ska jag hjälpa mamma med min mat tills imorgon, har köpt lite smått och gott som vi ska fixa till, mumma :D


CIAO!

Gossen gäst bloggar =)

Idag har jag o emma spenderat 7 månader tsm<333. Men Min ide om att mysa och bara ta de lungt gick då rakt inte som vi planerat då vi skulle köra till p2 och lämna en lapp till Mange. så snart vi närma oss magle rakan och jag skulle svänga upp o gena genom en småväg som går mot ridhuset så tvärdör epan. Typiskt eller hur. så jag utesluter att det "bara" är en säkring, Efter 100 säkringar som gått och en massa svordomar så gav jag upp o ringde till JUHN JUHN och så kom han o hjälpte oss då var de kabelbrått o jävlar, då så skulle MAOAM köra och hämta säkringar på preem och E.T åka med henne då var 40 säkringar självklart SLUT-,- så då körde E.T och MAOAM o leta säkringar i hela stan men när dom komtillbax hade vi redan listat ut felet =) de var inte så farligt det var innerbelysningen i instrumentpanelen som inte var frisk får pilla vidare imån så när de börjar likna något så blir det lack MÅSTE VARA FÄRDIG TILL VALLÅKRA!!! :D:D:D:D PÖESS!

RSS 2.0