E.J har talat.

Tjejer är knepiga och saknar självförtroende, och det är killarnas fel Pga dem är innerst inne svin.Tjejer är knepiga och saknar självförtroende, och det är killarnas fel Pga dem är innerst inne svin.

Ängelholm.

Imorgon bär det av till Ängelholm! (: sen på tisdagen ska man uut på andra äventyr.

CIAO!

Dagen innan jul.

Ligger just nu i bubbelbadet och bara tar det lugnt, varmt och skönt! Känns som det bara har snöat hela dagen vilket suger eftersom man själv skottat på tomten idag. Menmen, ville ju faktiskt ha snö på julafton och det får jag(: Igår var jag och Emil i Kristianstad och julhandlade, jätte mysigt! Jag köpte mina sista julklappar till pappa och Pierre. Faktiskt nöjd med mina klappar i år och hoppas dom som får dom blir lika nöjda^^ så nu är jag genom fattig så passar bra med att sälja tidningen imon och då får man samtidigt hälsa alla god jul ;d Puss<3

Drömmar.

Vad betyder egentligen ens drömmar som man drömmer om natten?
Har dom någon betydelse i det verkliga livet?

....


16 dec

Sitter i skolan, idag har jag haft två prov, först i engelska a vid 10 tiden sen nu vid 12 hade jag matte b prov. Känns inte som att man lyckades så bra på något av dom, men får hoppas på ett G iallafall! Men trist att man inte får svaret fören efter lovet... På tisdag lämnar vi skolan för detta året och kommer bli härligt att gå på lov och få lite ledighet, behövs!

Sitter i stora datasalen nu och det snöar och blåser utanför något hemskt, svin kallt ute :/ tur man hade som lämnade sina converse hemma idag och tog sina varma och sköna uggs. Snöade inte något i Hössleholm när jag lämnade imorse men sen kom allt i Vittsjö. Bara det stannar kvar tills på julafton är jag nöjd! :) SEN SKA DEN BORT!!

Ska försöka jobba lite med ledarstilar nu som vi har som uppgift på förstärkt idrott A, skulle varit inne för någon vecka sen men gör inte så mycket, hehe ;d

Perstorp.

Denna helgen är lugn, har haft lite planer på att kolla lite på matten men tror nog inte detta kommer hända. Sen på fredag har jag även min prövning i ULS-kursen, hoppas man iallafall kommer undan med G, men gärna ett VG ;9 Jag och Ida fick iaf VG på våran muntliga redovisning på psykologin och det är jag stolt över!

Juste, Olle åkte ut från idol igår :( det var hemskt!! men juryn ville ha ut han och det blev som dom ville och Olle var antagligen inte eller så nöjd med sina låtar, men tyckte han gjorde det bästa av det!

Jaha, nu sitter jag iallafall hos kusin My i Perstorp och det är kalas här ^^ vi firar båda Nellie, Clara och Ulrica så vi åkte hit med en massa paket men vi fick god mat som tacket! Sen blir det säkert tårta eller något, man kan alltid hoppas, hehe ;d

RSS 2.0