28 maj

Igår fyllde min broder 20, hurra för honom! :D detta innebär att han nu kan köpa på bolaget, hehe gillas!

   Igår avslutade man kursen Matte B och fick G som slutbetyg, det betyget fungerar för mig det är ju trotsallt godkänt! Men lite nervös sen inför hösten när jag och Tessan ska läsa matte C. Hmm undra hur det kommer gå (a. Tord var iallafall gullig och bjöd på glass. Mumma!
På kvällen åkte jag in till stan med mamma, pappa, Pierre och Mikaela för att äta på restaurang för att fira Pierre (: sen tog jag tåget direkt till Perstorp för att gå på festivalen med min älskade kusin My och hennes vänner. Vi var taggade på att åka karuseller, dock fanns det bara en som intresserade oss. Miami. Under våran första åkttur så började det att spöregna så sminket och håret var verkligen vackert när man sen kom ner på marken igen. HAHAHA! Hemsk syn!

Idag händer det mer kan jag säga, dock blev det inte som planerat för känner mig grymt seg idag. Väntar på att min mamma ska hämta mig i Perstorp sen snabbt hem, duschen och fixa sig sen förhopppningsvis hinna med 18.41 bussen till Markaryd. Idag är det även fullt ös i Hässleholm, cruisingen denna lördagen. Hade från början tänkt att vara med där, men kan alltid dra till det när jag kommer hem sen på kvällen från Markaryd om jag nu ej ska sova där.

Nej nu får min mamma höra av sig så att jag inte behöver stressa allt för mycket sen,haha ;b


Teori på schemat.

Suttit hemma hela denna söndagen, segt men ändå skönt att inte göra någonting! Var ju iofs saker planerade men det blir inte alltid som man tänkt sig och det är bara till att leva vidare : ) skit samma!
Tagit vara på denna lediga dag, har lånat pappas bärbara och nu suttit på rummet i sängen och pluggat lite teori, det krävs ju mer läsning på detta kan man säga! Haha (: men fyller inte förrän i augusti så har gott om tid på mig att få in allt i huvudet! Juste, i onsdags hade man nationella i engelska A, (hatar engelska -.-) var "the writing part" som gjordes då, hoppas på ett godkänt! (y på tisdag nästa vecka är det dags för "reading and understanding" så man får se hur det går med den delen!

Nej nu ska jag inte anstränga mig något mera i tänkandet utan luta mig tillbaka i sängen och kolla in lite i Big brother huset och se vad de har för sig, missade avsnittet i fredags eftersom man var på fest med Tessan, det kan man verkligen kalla för fullt ös medvetslös! (y hahaha :D

RSS 2.0