Busigt värre.

LOOOOOV!! I fredags sov jag hos Emil och drog hem lördag natt, jätte mys! Under lördagen var vi även i Vinslöv en sväng och hälsade på hos hans mormor och morfar för Anders fyller 55 nu imorgon (måndag). Snacka om att ha unga mor-och farföräldrar :o
Sitter just nu på mammas sida på datorn eftersom min inte vill fungera med antingen msn eller internet så ja.. hon har även den senaste msn på sin sida och smile gubbarna är extremt fula så vill nästan inte använda dom xd.
Blev inte att man åkte till sthlm denna helgen utan blir kanske nästa om jag känner ork för att följa med vill säga, annars drar jag mig bara ner till malmö någon dag i veckan och går på stan där istället. Billigt och bra eftersom mitt skolkort fungerar under lovet också! (y) Ibland har man sina fördelar :)

Ansiktsmålning på torsdag.



Ida övade lite på mig, haha det blev en liten Hitler kisse ;d


26 okt.

Imorgon är det sista normala skoldagen innan lovet och även min sista sovmorgon denna terminen :( SORGLIGT! Men sen på torsdag är det dags för öppethus på skolan så börjar 09.30 sen kommer jag hem efter 20.00 på kvällen, vilken tur att pappa ska komma så jag kan få åka bil hem och inte behöver ta någon dum buss! Får inte glömma att vi inte har någon skola på fredagen bara för vi går så länge på tordagen. GILLAS!

Skolan idag var bra, lite segt med matte b på morgonen men det överlevde man och sen på förstärkt idrott a hade Fia afrikansk dans, mycket skoj och hon var riktigt duktig! Haha skoj att se när killarna försökte hänga med i svängarna ;)

Funderar på att ta mig en dusch innan det är dags att sin moppe till Sandra och snacka skit nu ikväll, länge sen!

No Party.

Blev ingen fest idag, ganska skönt det ändå eftersom jag haft extrem huvudvärk hela kvällen nu, suger! Men detta innebär nog att jag inte behöver stanna hemma hela dagen imorgon eftersom jag varit hemma idag (a) det är ett stort plus! Sen var det ju de med svenskan också, men kommer inte någon vart på den, fastnat helt. Hatar det!
   Tror det är huvudvärken som drar ner mig för känner mig inte på topp så försöker helt enkelt pigga upp mig med lite gladare och galnare musik (: men blir nog ändå snart att hoppa i säng och sova läääänge, (eller iallafall tills jag ska upp med tidningarna). ´

Men nu ska vi iallafall in på sista skolveckan för att sen gå på höstlov!! Äntligen!! ((:





Fredag - Söndag blir det att träffa mina små kusiner uppe i Stockholm (: (y)

23 okt.

Jag är tillbaka! Internetet här hemma har inte velat fungera på en vecka så det är anledningen till att jag inte bloggat på länge. Men kan iallafall säga att det har allt varit en händelserik vecka(Y) på alla sätt och viss. Men måste bara säga en sak, HATA RYKTEN OCH LÖGNARE!

Idag är det iallafall lördag vilket innebär FEST!!! hoppas det kommer bli skoj för detta behöver jag just nu, känner att jag verkligen måste komma bort från en person men det kommer jag inte lyckas med så bra eftersom jag antagligen måste tillbringa hela dagen imorgon med han.. min fader. Känner som så att han inte behandlar mig och min broder rättvist vilket suger! -.-

Men nu ska jag försöka göra lite svenska medan jag väntar på bättre tider. Hörs sen! (:


And all I know is...

And all I know is

You've got to give me everything

Nothing less 'cause

You know I give you all of me.


Gubben i lådan

Fått en flaska I huvet, legat sövd på akuten.
Varit död I minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat I'mörker, men I dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Blivit lämnad I staden, medan du gick och blunda.
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan.
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen.
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget.
För jag tänkte på jag-et, och jag såg alla tecken.
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
Tusen gånger om.

Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta.
Ta mitt skimmer, för jag brinner.
Du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge.
Jag kan lika väl fortsätta.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.



Vet vad jag gjort och att det är fel..

Hade engelska prov idag, kändes bra när jag lämnade in men man har ju haft fel på magkänslan innan. Klarade båda mina matte prov, fick lustigt nog bättre poäng på matte b än matte a vilket är lite komiskt. Sen imorgon har man psykologi prov, sista i den kursen också vilket är jätte skönt. Börjat med algebra i matte b nu med, känns oväntat lätt så tummen upp! (y)

Usch.. måste hitta en apu plats nu när som eftersom lappen ska vara inne om 2v. Jobbigt! Vill testa att vara idrottslärare men sen har vi ett problem.. måste finnas någon elev som är i behov av stöd?! Så kanske inte blir idrottslärare utan får nog isåfall vara i min farbrors frus skolklass, 4;or. Snacka att jag kommer ha huvudvärk sen när man kommer hem och inte nog med det, ska stå ut där i 5 VECKOR!! Jippi...):





*Man kan inte göra något ogjort, men kan man göra det till de bättre?!


§

* Än är det inte försent, eller?

söndag.

Ååh vad toppen jag mår! (y) var fest hos André igår vilket var skoj. Har även sålt kvällsposten denna helgen och är nu 470:- rikare, mycket nöjd med min insats och sen ska jag även sälja nästa helg. Göteborg, här kommer jag och min plånbok!

Har två matteprov imorgon, först på morgonen i matte a sen sista lektionen matte b, har en känsla som säger mig att detta inte kommer gå så himla bra. Usch. Inte nog med det så har man ju 2 till prov i den kommande veckan. Hurra för det!! Ska nog slänga mig i sängen och kolla någon mera film snart och sen drömma om matte och dess alla konstiga bokstäver och siffror. Redan sett Ica Age 1, haha älskar den filmen! (:


8 okt.

Skolan idag var helt okej. Gick även ganska så bra på idrotten och kommer såklart bli ännu roligare sen när vi ska ha våran lektion(a) mwahaha!

Borde egentligen dissa datan och städa mitt rum men just nu finner jag ingen ork till detta, lika mycket ork finner jag till att hoppa in i duschen.. (y) men får nog lämna datan snart så jag inte gör allt i sista minuten som vanligt. JUSTE, jag cyklade till bussen imorse(: vill säga 4km och sen 4km hem igen + idrott och att vandra till nibehallen. Känner mig liiiite duktig!
   När jag kom hem från skolan försökte jag även skriva lite på svenskan men har verkligen inte någon fantasi till den spårvagnsbilden. Helt tomt. Hmm.




HAHA, en liten busbild på mig. Gick in på ica i Bjärnum såhär för länge sen;d


*

Låter tiden gå...


Tagga helgen!

Imorgon är det fredag igen, dagarna går fort nu och det gillas!(y) blir till att lira innebandy på förstärkt idrott imorgon, inte spelat eller ens haft min klubba på snart 4-5 månader så ska bli spännande att se hur det går(: annars imorgon blir det att kolla idol finalen + godis och sällskap och på lördag blir det FEST!! i Röinge hemma hos André :) har höga förväntningar på helgen som kommer, se om det blir så bra som man tänkte?! *Varför kan inte allt vara som i början? Var så mycket bättre då..

,,,

En tyngd har lättat från mitt hjärta. Nu vet jag.


RSS 2.0