?





Om man känner oro,
händer det alltid något då eller är det bara en känsla?









<3.

Fredagen var lugn, vaknade upp bredvid gossen<3 men sen tog det ett tag innan vi orkade dra oss upp ur sängen och äta frulle. Sen skulle jag ta bussen från han kl. 16.50 men höll på att missa den så fick springa som fan en ganska bra bit för att hinna med den, haha xD.
Träffade på lilla Sanna inne i stan och snackade lite med henne sen trampade jag hemåt, duschade och fixa mig sen drog jag hem till Cassandra för att kolla film och bara ha det allmänt härligt (:


Idag ser det ut som att jag ska dra till Bjärnum nu på kvällen och ha en liten tjejkväll med gamla och nya vänner. Det kommer bli skoj tror jag(y). 
Men nu ska jag snart hoppa in i duschen och fixa mig så jag är beredd på att dra om Sandra hör av sig.


Pusssheeij (: <3


Hejsan!^^

ush ja en underbar dag vakna klockan tio och högg in i en stor saftig bit lasange. Efter en stund ringer min telefon och självklart ringer sandra... prata om "personligt" i typ 40 min ^^. sen tog jag diesel (pudelhatande hunden) på en underbar promenad utan regn för en gångs skull på flera veckor känns de som nu. sen mer tele(Y) fast denna gången var det Niklas (Den där uppeifrån) som jag ringde fast han bad mig så jag gjorde som jag blev till sagd "PISK!". sen var klockan 2 o då slank jag på den otroligt tunna sadlen på min cykel och trampa in mot stan med en otrolig smärta från sadlen hur jag kände att sadlen hade ont vet jag inte men det kändes en konstig smärta.
När jag äntligen var framme i stan så gick jag till dans lektionen. och den pågick från kl 14 till kl 18 TRÄNINGSVÄRK IMÅN GRABBAR! sen bajjka jag hela vägen hem igen på den (ICKE) undebara sadlen. sen gick jag till busshållplatsen. men missa the holy buss! o därav tog jag den underbara sadlen igen och med pippi långstrump stuk cykla jag åter in till stan och tog "the holy buss" därifrån ist Till GOSSEN<3

Ska sova här inatt ;) SOME ONE IS GETTING LAED <3 Pöess köess o allt sont ni får ALLA! detaljer imån <3

.

Skulle bara meddela att jag nu ska börja blogga lite, läst ett tag och tänkte nu försöka klara av en egen blogg. Men det återstår ju att se hur detta kommer gå xD.
Men ska iaf försöka få koll på hur allt funkar här inne, är verkligen inte den som fattar allt med engång, haha det vet ni som känner mig. Men jag kommer nog snart vara värsta proffs bloggaren.. eller inte! :)



Men ska kolla runder lite på detta nu
Pusssheeeij (: <3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0