Valborg! =)

Jaha då ligger man här på golvet hemma hos Joel med Henry bredvid och han ligger där och snackar massa musik med Wilson, fattar inte så mycket. Haha skulle egentligen haft en "normal" klassträff men det ena efter det andra krånglade till sig så ja, det blev som det blev nu i slutet och det gör inte mig något :)
Folket som varit här ikväll är då, Cassié, Joel, Wilson, Daniel , Henry, L.K och Falcken.
Yeah party people!! :D

Imorgon ska jag ut och sälja tidningarna på morgonen så det blir nog så att man snart ska dra sig hem. Btw vi skippade att dra ner till Hembygdsparken och kolla på elden för det orkade inte vi ;)



29 april

Varit hemma från skolan idag, stressat lite så har alltså fått tillbaka mina sår i halsen vilket leder till att det gör skit ont när jag pratar. Något som är ännu värre är att jag inte kan sitta och sjunga massa vid datan, det är hemskt!

Dagen började faktiskt lyckat ändå, gick upp lite efter kl. 4 imorse och satte därefter på mig mina för små joggingskor och gav mig ut på en tur i Sjörröd. Kändes som att vara ute och springa mitt i natten, men det var så himla skönt! Dom enda levande ting jag möte var ett par ankor och två svanar nere vid sjön.




Haha ganska så mörkt ute, eller vad sägs? :)

Some people never change..

Finns så mycket som rör sig i mitt huvud just nu. Vet inte vart allt ska ta vägen, man känner inte igen sig i sin vardag eller i vissa personer. Det får mig att känna mig osäker och liten i världen.
Varför ska alla vara envisa, döma folk hit och dit. Varför kan inte alla förstå att bara för man gör si och så eller gjort det så behöver man inte vara den personen nu. Men som det känns nu finns det vissa som inte förändrats alls. Men nu kommer allt ske på mina villkor, om det inte funkar så funkar det inte.






@Skolan

Då sitter man och har datakunskap nu, sen har man engelska prov (som man inte kan xd) och efter det väntar man på att bussen ska ta en till Örkelljunga och vidare till Munka :D, tänkte att har ju inte något att göra idag så kan lika gärna dra dit denna fredagen med och det kommer bli skojskoj. Dock så öser det ner regn nu i Markaryd så får hoppas på att det blir bättre väder senare samt att det är torrt i kära Skåne :)


Malmö imorgon(y)

Jaha då drar vi till Malmö imorgon med hela bf vilket kommer bli ganska så skoj, dock har man inte så mycket pengar kvar så man kommer inte kunna njuta så himla mycket av det men liksom vadå, att alla i klassen kommer till Skåne sker ju inte varje dag?! ;d
Btw det blir inte någon ponnyridning eftersom vi tyvärr inte kan få tag på någon liten häst så vi kommer ha bollkastning eller ngt liknande istället. Det kommer kosta 2:- och det enda som man typ kan vinna är en ballong som det står NIBE på, haha yay (y)

Men nu blir det att sova för ska upp tidigt imorgon, tidigare än vanligt. Bussen till Malmö går kl. 07.30 så får ta bussen från Hässleholm kl. 06.27 för att komma fram i tid. Natt på er :)

Vissa har tur, andra inte.

Jaha då skulle man egentligen ha haft engelska prov idag men det blev inte så eftersom typ ingen i BF09 hade pluggat så vi ska ta det tills på fredag ist, skönt! Men igår så hjälpte ändå Gossen<3 mig med engelskan och det var mycket snällt av han, att han hjälpte mig istället för att fixa på epan.
Barnensdag nu på lördag i Markaryd och vi vill gärna ha ponny/hästridning men enligt våra lärare så måste vi ha en liten ponny med eftersom den stora är/kan vara för farlig. Strunt prat. Men hoppas verkligen att jag får samtal från ridskolan i Markaryd imorgon så jag vet om vi kan låna en ponny eller inte. Annars idag har jag, Tessan, Lina och Kabbe cyklar omkring i Markaryd och sökt såna som vill sponsra tills lördag och vi har faktiskt fått ihop en del grejer, stolta! :)

Men ska sitta lite till vid datan och sen hoppa in i duschen och sen nanna kudden :)

-

Haha tro det eller ej men nu har det kommit upp något som jag kan göra idag :) men det är dock inte fören ikväll, men det är ju alltid något. Så det blir till att man puttrar ut till Gossen<3 på moppen lite senare idag, vid 17-18 tiden eller något. Vet inte om jag sover där, får se hur det blir med det. Hans syster fyller 19 idag så dem skulle antagligen ha massa gäster nu på dagen och sen vet man inte om några är kvar sen när jag kommer, så lika bra att man har fixat till sig så man inte kommer dit i joggingbrallor eller så (a)

Men ska hoppa in i duschen nu då så slipper jag tänka på att göra det sen och alltså sressa en massa. Inga päron hemma idag och ingen bror heller så det innebär att jag kan stå i duschen jätte länge!!! :D

17 april

Då var helgen här och jag har inte någat att göra. Skulle kunna städa rummet lite och pluggat men det kallar inte jag helg sysselsättning direkt. Igår slutade man kl. 10 och drog sen tíll MunkaLjungby och var social med alla där, var verkligen skit skoj :). Men det som skrämde mig lite var att där fanns två personer som såg ut som två här i Hässleholm, den ena hade tom i princip samma personlighet som den andra. Mycket läskigt. Men nu vet jag iallafall att han i Hässleholm skulle passa som blondin;).

Kanske slänger in något mera sen om det nu sker något vill säga.

Du är inte smart, men har en bra personlighet.

Ska ge bloggen lite tid nu tänkte jag, försummat den någon dag nu. Men har varit i Malmö och hämtat min mobil från lagningen, äntligen har jag den igen! Sen drog vi inom Entré och kollade lite, handlade även lite ;) och vilka joinade mig och mamma om inte söta kusinen My och moster Ulrica :).

Skolan har dragit igång igen, ganska skönt för då har man verkligen någat att göra på dagarna men denna veckan är väldigt slapp eftersom våran kära Lena är iväg alltså har vi inte hennes lektioner och då blir det många luckor i schemat(y).
Igår var man vid Finjasjön/Björkviken och grillade med ett härligt gäng. Sandra, Metchi, Markus och Marcus. Haha det måste vi göra om någongång när det är varmare med så man kan bada. Senare drog vi hem till den ena Macce och åt lite onyttigt och spelade hockey på xbox. Inte för att vara sån, men jag var grym på det ;)
Just nu sker inget alls, finns tusen saker som jag skulle kunna göra och hitta på men det finns något som stoppar mig. Jag bara sitter här och väntar och hoppas på det bästa.





8 april

Denna dagen har verkligen varit slö, fixade lite i trädgården med mamma och sen drog man till Tomteland och till Linnéa och baka chokladbollar :) men ingen av oss ville stoppa ner händerna i röran så det fick bli att äta allt direkt ur skolan med lite strössel till :), funkade bra ett par tugger men sen blev det skit sött och man mådde nästan illa. Tur man hade lite mjölk att skölja ner allt med.

Imorgon ska man träna lite innabandy med Markaryds tjejerna, spännande att se hur detta kommer sluta. Men innan man drar sig uppåt i landet så ska man ner på stan och sola lite med Linnéa, kommer verkligen bli skönt att se sig själv med lite färg igen, hehe ett bra tag sen :)

Underbar morgon.

Det finns inget bättre än att vakna upp bredvid sin älskling, och när solen står högt på himlen. Sov ju ute i Ignaberga inatt och det var härligt,kom hit vid 19 tiden igår :)

Just nu sitter jag ensam hemma hos Gossen<3 för han är hos sin farfar och hjälper han med att sätta på sommarsdäcken och tror han skulle hjälpa sin faster med. Får hoppas att han kommer snart, vart iväg i snart 2h :o men jag får försöka roa mig så gott det går, dock inga roliga och sociala inne på msn fast det är ju fortfarande morgon så inte så konstigt. Om inget roligt händer snart så går man nog och lägger sig igen i väntan på bättre tider :)

5 april

Orkar egentligen inte skriva något, men lika bra att skriva något litet :)
Är hem kommen från Göteborg nu, och det har varit sjukt skoj där uppe med det härliga laget och sen med tränarna med som är speciella xd kommer sakna det men skit skönt att vara hemma med :) och ett stort grattis till Rökes P95:or som vann hela dumlecupen i sin ålder, har aldrig hänt innan att ett Röke lag vunnit så detta älskar vi! Vi i laget var en grym hejarklack med och hejade fram dem varenda match :)

Idag körde jag min lille kina moppe för första gången på skit länge och det funkade fint, så körde ut till Gossen<3 och det var skit skönt att träffa han igen efter dessa dagarna och han hade också varit ute och roat sig lite med sitt gäng ;)


Imorgon blir det nog att sussa hos älsklingen på kvällen men sen på dagen vet jag inte vad som sker, får se :)

9 månader<3

Idag har jag och Gossen<3 varit tillsammans i 9 månader, detta är mitt längsta förhållande så är lite stolt över mig själv med :), men man kan inte göra annat än älska han, funkar bara inte :o han får en alltid att le, toppen(Y)=)

Men snart så ska jag dra mig till Qpoolen och sen bär det av till Göteborg med laget. Hat fortfarande inte packat allt,men ska göra det snabbt nu och se efter så man har fått med sig allt man kan tänkas behöva (massamassa kläder) hehe och sen är mina ben super lena nu och det älskar vi :D


En jätte gammal bild på laget, hittade tyvärr ingen nyare och det saknas en hel del personer på bilden med tyvärr :/ men det en del godingar på den ändå :)


RSS 2.0