31 juli.

Har så mycket i huvudet just nu vilket är jobbigt, vart ska man göra av alla sina tankar? Det som iallafall känns skönt är att min älskade nöt har kommit hem från Uppsala nu och längtar tills på måndag när hon ska komma och sova hos mig tills på tisdag (: <3 juste!, jag fyller även år på tisdag och blir äntligen 17 år. YEAH!


Skit väder.

Hade tänkte mig att kanske dra till Helsingborgs festivalen idag men det sket sig imorse när jag vaknade och tittade ut genom fönstret. Blåser jätte mycket och sen regnar det även lite då och då, haha känns som att man kommer blåsa iväg om man går ut xd Så får se vad dagen annars kommer ha att erbjuda? Kanske är dags för mig att lämna hemmet med eftersom jag inte gjort det på typ hela veckan (: om man bortser från igår när jag drog till Finja. Vet att jag skrev att jag skulle umgås med min mamma igår men det gjorde jag faktiskt med, satt och spelade något fråge spel. På kartongen stod det att de var från 12 år men liksom där fanns ju såna frågor som inte ens mamma kunde :o så tycker att de borde ändra åldern på det spelet xd

Nej nu blir det en liten snabb dusch och sen försöka hitta något skoj att göra :) morgondagen är iallafall redan planerad för min del ;) :D<3

Lilla Finja

Sitter nu hemma i Martins källare i lilla Finja. Ingen av oss hade något att göra så liksom varför inte ses då? (; Haha sitter just nu och kollar på när Martin spelar Guitar Hero och man kan ju säga att jag suger väldigt mycket på det xd medans Martin han äger sönder :o han tar varenda ton som finns, SJUKT!! Men känns nästan som att de som kan detta spelet så bra måste ha för mycket fritid, hehe. Han håller nu på att värma upp med en låt från Bullet for my valentine. Sen som final ska han ta B.Y.O.B med gruppen System of a down EXPERT!

Thanks (:

Haha vad skulle man gjort utan sin älskade kusin My  (: tack vare henne så är nu bloggen fixad igen och tackar så mycket för hjälpen! :D men jag kan iallafall vara lite stolt eftersom det är jag som gjort själva headern, min första så känns ändå som att den är ganska bra för en nybörjare (; Men har nu bestämt att nästa gång som jag och My ses så ska jag få en lektion i hur man fixar allt som har med design att göra så att hon inte behöver hjälpa mig fler gånger (a)

Men ska se om jag kan umgås lite med mamma nu resten av dagen, kanske spela något spel eller liknande. Jag och min mamma :)

Ops!..

Inte haft något att göra idag så ja, försökte då fördriva tiden med att lära mig lite om design. Har suttit och fixat ihop en liten header nu men ja.. sen när det nu kom till att sätta allt på plats sket det sig såklart xd så nu som ni kan se har jag ingen header alls utan det är bara svart ;o känner mig så duktig (a) sen vet jag inte alls hur jag ska kunna få tillbaka det gamla xd känner väldigt smidig i detta nu, haha! Får väl se om jag hittar någon vänlig själ som kan tänka sig att hjälpa mig att fixa tillbaka allt (:

Blommor som du växer bara på brinnande fartyg.

Jaha då har halva dagen gått och det har inte hänt ett skit. Har legat ute i solen som mest, läst och lyssnat på musik (: sen kom mamma hem från jobbet för någon timme sen så fick lite sällskap här hemma. Sitter och funderar på om jag ska försöka lära mig hur man gör designer till bloggen, känns som det börjar bli dags att lära sig det nu eftersom jag ändå haft denna blogg ett tag nu (;

Snart är sommarlovet över vilket SUGER! Har ju inte alls hunnit vila upp mig så mycket som jag hoppades på och sen känns det som att det är flera månader tills det är höstlov -.- men dessto mera tid har jag på mig att planera allt som ska ske under den veckan. Kommer bli mycket spänning, utmaningar och upplevelser ;d detta är iallafall vad jag hoppas på och tror inte att jag är ensam om det (a):)


Tar du, tar jag.

Ojoj har precis vaknat, men måste säga att det inte är så himla illa ändå klockan är ju bara 11 (: Trodde jag skulle sova mycket längre eftersom jag snackade i telefon med Raffe i 4h, ändå tills kl. 05 på morgonen men sen kände jag för att det var dags att lägga på eftersom mamma snart skulle gå upp (; menmen solen tittade fram under persiennerna och en massa ungar höll på att skrika där ute så ja, kändes som att det var dags för att gå upp ur sängen haha. Sitter nu här med en skål flingor och sen en vovve vid min sida som tittar så sött han kan på mig bara för att han vill ut och gå :) så tänkte dra mig utåt nu med han och sen får vi se vad jag hittar på. Misstänker att jag kommer sätta på massa hög musik på datan och sen lägga mig ute i solen eftersom det var länge sen och inte blev av igår för att jag fastnade just här xd


Sunshine.

“You shouldn’t have to sacrifice who you are just because somebody else has a problem with it.”

25 juli

Då var man 262:- rikare efter denna helgens jobb med tidningarna. Tycker själv att det är väldigt lite men det är alltid något när man inte har några pengar alls (; Igår när vi skulle gå upp på morgonen så var vi strömlösa och det var ju typsikt med när vi skulle ha besök på kvällen, det är alltid något som ska jävlas med oss. Men när jag då var ute med tidningarna senare pratade jag med några kunder och inte en enda hade ström i Sjörröd och alla var kaffesugna, men det fanns de som löste det ändå genom att sätta upp ett stormkök för att sen koka vatten med hjälp av det. Tänk att vi verkligen är så beroende av elen?

Senare på kvällen kom min farbror Anders från Stockholm + familj för att fika samt grilla senare på kvällen och även Leif min halv farbror tittade in. Har inte träffat han sens jag var liten så det var mycket skoj och vi ska försöka hålla kontakten med dem lite bättre nu tycker jag. Han skulle även se om han kunde hitta några kort på våran farfar eftersom vi aldrig har sett han sen så pratar ingen om han heller så är ovetande om han. Han dog även 3år innan jag föddes så chansen att träffa han är ju lika med noll ):


Men idag skulle jag egentligen varit med min älskade nöt och plockat blåbär i Tyringe men eftersom vädret är så trist får det bli en annan dag :) kanske blir att man joinar pappa till farmor, jag kommer isåfall köra dit (A):D



.

Slutet på förhållandet visar inte hur förhållandet varit.

Dålig uppdatering

Uppdateringen suger nu under sommaren eftersom man har så mycket annat att göra än att sitta vid datan så därför det blir segt med nya inlägg ibland ;) men igår var jag iallafall på Tosselilla, ett av skånes sommarland, och lekte runder i vatten, karuseller och go-cart banan. Jag åkte dit med Emil, Alexandra, Linus och Fidde. Mycket trevligt folk! :) Man trodde ju inte att man skulle träffa någon man kände där men det gjorde man allt, träffade Madde och Kâzim sen såg man även några gamla ansikten från Väster, Lina och Elin från B jobbade för fullt där inne med.

Men nu orkar jag inte skriva något mera utan ska hoppa in i duschen efter dagens träning och sen försöka dra och bada tror jag (:

14 juli

Kom hem från Ängelholm och husvagnen igår. Åkte med My och moster till Perstorp sen tog jag tåget därifrån till Hässleholm så var hemma vid 18 tiden.

Idag blir det att dra till Kristianstad nu på kvällen, sitter här nu fixad och allt, väntar bara på att klockan ska bli lite mera sen drar jag mig ner till stationen för att möta upp grabbarna ;) vi ska kolla på några band, vet dock inte vilka det är men kommer säkert gilla dem xd får se när man kommer hem ikväll, eller i natt kanske man ska säga för man vet ju aldrig ;d btw så har min nya hjälm kommit nu, den är snygg och helt ny och fin. Gillas!
         Det är nästan lite hemskt nu när det är såhär varmt ute, man vet inte vad man ska ha på sig och egentligen spelar det ingen roll vad man tar på sig eftersom allt är för varmt!! Mycket bättre att springa omkring i bikini hela dagarna istället (: men det funkar ju tyvärr inte så bra om man ska ut på kvällarna, men man kanske ska testa det ändå någongång eller vad sägs? ;d


My designar o gätbloggar :P

Heejsan alla Emmas läsare ;P

Jag o Emma satt o pratade på msn innan å då frågade hon om jag ville göra en ny design till henne^^
Så nu ser det ut sähär :) Har gjort headern till henne (a)
Hon ville ha det lite somrigt men hittade ej en bakgrund som var somrig så hoppas at denna duger :D
Haha, hon visste inte att jag skulle gästblogga här så vi får se vad hon säger ;)<3

Ni får ha det bra sålänge..Heejdå♥

Btw glöm ej att besöka min blogg med:  http://mytornered.blogg.se



Tyskland resan.

Sitter och kollar runt lite på datan nu och då hittade jag bilder ifrån när vi var i Tyskland i 9:an



Jag och Cassié med några tyska poliser.



En tysk uteliggare, inte varje dag man ser det.



Alla var trötta på båten hem. Här ligger lille Falck och tar det lugnt.



Grinden in till koncentrationslägret.


10 juli

SÅÅÅ VARMT! Vet inte vart man ska ta vägen, man kan inte vara ligga på balkongen och sola för då dör man eftersom det är så hett ute :o, 35 c°, inte att leka med. Tänkte med att eftersom jag inte har något annat för mig så kan jag fixa klart i trädgården men nej det funkar inte helle eftersom man kommer svimma i denna värmen. Vill bara åka ner till någon sjö eller havet och lägga mig på stranden och bara somna. Kanske hoppa i vattnet snabbt men sen springa upp och lägga sig på handduken. Hmm, tanken är härlig! :)

Ikväll kanske man drar sig in till Kristianstad och Kristianstaddagarna med Cassandra, Rasmus och Emil:) men vi får allt se hur det blir, om det inte blir av får man väl hitta på något annat. Imorgon drar jag iallafall till Ängelholm och hälsar på päronen i husvagnen ;d sen kommer antagligen My ut där med och sover någon dag, mycket skoj :) sen blir det kanske att man drar en runda till Skälderviken med när man ändå är i närheten ;)

9 juli

Denna dagen skulle blivit skit bra enligt mig, med lite folk på kvällen at my place och allt men eftersom dagarna bara flyger fram så har man inte tänkte på det direkt alltså skiter vi i det helt nu. Haha man orkar inte fixa med en massa. Sov ute i Ignaberga i natt, härligt! Man sover alltid så bra här känner jag, stor säng, sköna kuddar. Bara älskar det! Morgonen startade ju inget vidare vaknade upp med extrem mensvärk -,- och sen när man sitter där och ska försöka få i sig något till frukost ringer min broder och börjar skrika på mig att jag aldrig gör något där hemma. Haha men jo det stämmer verkligen bra, tvättade igår och sen städade jag mitt rum. Frivilligt! Bara för man inte sätter in sin tallrik i diskmaskinen och inte sätter in ketchupen så gör man inget alls där hemma. SKIT SNACK! Men får se vad resten av dagen har att erbjuda, haha ligger fortfarande i sängen och klockan är över 15 (a) menmen, är det sommarlov så är det ;) dock måste jag upp i tid någon dag igen för att träna, inte gjort det på en vecka nu. Skäms! xd

*

Om inte du är ärlig själv, förvänta dig då inte att någon annan ska vara det heller.

118 100

Jag och Cassié låg och kollade på lite tv imorse och då kommer den reklamen från 118 100 om att dem har svar på allt. Så vi tänkte att vi lika gärna kunde testa skicka till dem för att se om dem hade svar på allt.

- Vem är jag kär i?
Vi på 118 100 gissar på att den lyckliga personen som du är kär i heter Anna! :)


- Hur många har jag haft sex med?
118 100 gissar på att du har haft samlag med fler än 0 men färre än 10 personer. Viktigt att tänka på är att använda kondom!



Haha ska vi tro på allt detta eller vad säger ni? Haha jag tror iallafall inte att Anna är min kärlek xd

Gårdagen.

Igår tog man det bara lugnt hemma hos Metchi med han, Sandra och Macce, var sjukt varmt så man tillbringade mycket tid nere i poolen :) svalkande! Men drog mig hemåt sen för att nöten skulle komma till mig vid kl. 20 för att sen då sussa här. Vi hade mycket skoj och det blev mycket snack och djupa tankar. Men då är det som det brukar när vi är, funderingarna kring livet och kärlken flyger hit och dit.



Sandra och Metchi i poolen, haha sen någon turks tår tror jag xd



Macce ligger i poolen och njuter av kladdkakan ;d


What a night.

Var hemma hos Sandra och Metchi igår på deras inflyttningsfest. Trodde först inte att det skulle bli så skoj, men det blev det kan jag lova! Startade med att alla kom till lägenheten, det bjöds på bål som var jätte gott. Haha smakade typ hallonsaft(y) sen fick man då mingla lite, alla satt och kollade på fotbollen när jag kom så man fick stå upp tills någon lämnade sin plats. Som tur var rökte nästan alla som var där så efter bara en liten stund kunde jag sno Perssons sittplats i soffan ;) Mini drog tidigt vilket var synd, ville ju att Bamse skulle stanna längre :). Men tiden den rullade på, fotbollen tog slut och sen drogs det igång något drickar spel men det hade jag ingen lust att vara med på så smet ut på balkongen där Bea och Sara fanns. Lite till dricka, lite mera och sen mera igen xd
Senare drog några av gästerna till Qbar men jag är tyvärr för liten för det så stannade kvar i lägenheten. Men efter en stund lämnade alla lägenheten och drog hem till Metchis pärons hus och där blev det till att bada i poolen. Eller ja, jag och Bea kände bara på vattnet lite men sen blev vi i knuffade med kläderna på xd men det var riktigt skoj ändå. Blev dock lite små kallt att cykla hem sen kl. 4 på natten i genom våta shorts + eb tjock tröja bara(y) stannade och snackade lite med Alex och Macce med efter, hade tankar på att dra vidare men Macce tyckte jag dissade han hela tiden så han drog hemåt, haha tjurskalle :)

Nej ska ge mig ut i solen nu och plåga mig själv, här kommer liiiiite bilder från igår<3



Detta hade jag då på mig igår.



Persson, allas Puppy.



Lite av folket som var där.



Sara och hennes Älskling. (Dålig kamera, därför inte så bra bilder)

2 juli

Jaha då var men hemma från bion, ÄLSKA FILMEN säger jag bara! Den var så himla bra. Det var fullt med kärlek genom hela filmen vilket jag älskade. Som jag skrev innan har jag inte sett den första eller den andra av dessa filmerna men det behövdes inte. Man kom in i filmen jätte bra och sen hade jag ju My med mig också som förklarade lite då och då :) sweet! Nu när man sitter här hemma saknar man att sitta där inne i biosalongen, i mörkret och bara glömma allt som rör ens liv och istället fokusera på hur Bella tänker göra med sitt liv i filmen. Vem ska hon välja av Jake och Edward? Kärlek kan göra så att man måste göra ett val som kan förändra hela ens liv.. Ja även så mycket att livet aldirg tar slut som en vampyrs. Haha nej men tycker att denna filmen är värd att se och tror ändå att många redan har sett den eller tänker se den så GO FOR IT!

Får se vart jag kommer tillbringa denna natten, ser inte ut som att det kommer bli något med tältning för min del. Kanske lika bra att bara gå upp och lägga sig i sin egna mysiga säng och sova? Jaja vi får se :) Godnatt folket<3


Eclipse

Ikväll blir det till att dra på bio med kusse, vi ska se filmen Eclipse :) har nu hört från jätte många att den ska vara bra så man får ju hoppas på det bästa. Känns dock lite dumt att se den 3:e filmen när jag inte sett någon av de andra filmerna xd men det ska säkert funka, My har försökt att förklara de andra filmerna för mig men sen är man lite seg med så kommer inte hänga med ändå. Men har ju lite mer än 2h på mig att fatta allt sen inne i bio salongen :)

Senare på kvällen kanske man ska dra och tälta med skojigt folk nere vid Lur, hoppas bara på att jag hinner med bussen och att allt löser sig med skjuts och sånt. Annars blir det att sova hemma i natt :)

Yeah Party People! :D

Nu har mamma och pappa kört iväg med husvagnen och kommer inte hem fören på söndag, Nästa vecka!
Så nu kommer jag och min bror vara själva i huset ett bra tag men vi kommer såklart inte vara hemma hela tiden utan nu ska vi ta vara på den frihet som vi har ;) Sen fick vi ju även in studiebidraget igår vilket gjorde allt ännu bättre för nu har jag lite mera pengar att spendera vilket är toppen bra! :) ska nog snart köpa mig ett jojo sommarkort. Med detta kan man resa över hela skåne under hela sommaren utan att behöva betala ett enda rött öre :D dock kostar kortet 485:- men det är det värt enligt mig :)

Nej nu drar jag mig mot friheten, CIAO! <3



Lite reklam för pappas trafikskola får man göra :)
JCH Trafikskola i Hässleholm

One.

One year
52 weeks
365 days <3

RSS 2.0