Trädgårdsarbete

I tisdags förra veckan drog mamma och pappa ut med husvagnen för att vara ute i ca 10dagar så de kommer hem nu igen på torsdag. Här hemma har det bara varit skit väder så har inte kunnat göra mina sysslor i trädgården så idag måste jag ta tag i det hela! Tråkigt.
     Jag har inte sovit hemma sen i torsdags för jag och Emil har passat hans systers lägenhet + hund, så först idag ska jag sova hemma och helt ensam med för den delen.

I helgen ska Emil upp till Bivaröd och tävla i drifting så kommer vara utan honom hela helgen, men jag kommer roa mig ändå eftersom jag och något gäng ska dra till Helsingborgs festivalen på lördagen :) Det blir att dricka samt kolla på Joddla med Siv! Hoppas på en mycket trevlig kväll med trevligt folk! :)

Fika dags

Ska dra mig ner på stan nu för att träffa snälla Marwan för en fika (: min förkylning har dock inte blivit något bättre men det är så himla trist att bara sitta hemma hela tiden så kände att jag måste komma ut. Ikväll vet jag inte vad som händer, det återstår att se. Vem vet, kanske blir en tur till Kristianstad dagarna ikväll eller om man tar det imorgon, är ju trots allt redan bjuden på två fester imorgon hehe (y :)


Nu drar jag mig till bussen in till stan,!

Förkyld.

Jag har dragit på mig en förkylning, jobbigt! Hoppas att den försvinner snart. Cassandra kom hem till mig nu på kvällen och vi kollade på en film, " What women want ". Detta är en film som man alltid kan se på, (: 
   
    Efter filmen började vi att kolla runder lite på blocket efter en katt till Cassandra, hon är jättesugen på en lite kisse nu när hon och hennes älskade Rasmus ska flytta till en lägenhet tillsammans. Gissa vem som kommer våldgästa där ett antal gånger?! ;)
Precis efter att hon åkt hem så gogglade jag på " Djurhem i Skåne " och det kom upp en del träffar. Det är faktiskt lite trist att alla vill ha en hundvalp eller en kattunge istället för en äldre, jo självklart är det roligare att lära upp sitt husdjur själv men på dessa hemmen finns det djur som verkligen behöver ett hem. De har kanske haft det tufft sen de var små och nu åtminstonde kan få ett bra hem i några år innan de försvinner.
   Vi köpte våran hund, Diesel, på blocket för kanske 3-4 år sedan och innan han kom till oss hade han bott med 2-3 andra familjer. Den familjen som vi köpte honom av hade inte längre tid med honom pga jobb osv, och har även för mig att i någon tidigare familj blev han slagen, han reagerar på snabba hand rörelser och backar då undan.

Önskar att man kunde hjälpa till mer!

Besvikelse och trötthet.

Känns som att inga ord räcker till längre, känner bara besvikelse och trötthet.


Hästveda marknad

Hästveda marknad, detta är ett ställe som man inte kan missa på sommaren och det är även därför som jag ska dit nu idag. Cassandra slutar jobba vid halv5 och sen ska vi ta första bästa bussen mot Hästveda, eller så åker vi kanske bil dit men inte säkert än, beror helt på hur alla andra ska göra idag. Men till Hästveda ska i alla fall jag och min kära nöt!

Pratade precis med Emil i telefon och kollade samtidigt på blocket efter en bil som jag kan skaffa mig när jag blir 18 och har skaffat mig ett körkort (: min bror fick en bil när han fyllde 18, dock kostade den endast 1 500:- och de bilarna som jag kollat på är kanske 1000 :- dyrare men om jag säljer min lilla kina moped så borde det hela gå jämnt ut :) gäller bara att jag snyggar till den så att man kan få bättre betalt (: 
   Jag hatar att jag inte har så mycket pengar, hade verkligen behövt det nu!

´

Om 20min ska jag lämna huset och bege mig mot Sjörröds kiosken där jag ska möta upp Cassandra, sen ska vi ut och power walka, samt snacka i massor! (som alltid). Härligt med bärbara datorer, man kan ligga i sängen och ha dem i knäet, hur fint som helst (:
Eftersom msn slutat att fungera på våran andra dator så sitter jag nu och laddar ner det på denna istället, hoppas det vill fungera:)

Imorgon blir det Hästveda marknad och även på onsdag en liten stund med mamma för sen på kvällen ska vi ha en liten klassträff med kära gamla e klassen. Har inte en aning om hur många som kommer men hoppas på en hel del, finns många som jag inte träffat på länge så det kan bli kul!

Nej, nu ska jag sätta på mig några shorts och en tröja sen bege mig : )

HELG.

Min fader har köpt sig en ny bärbar dator, vilket gillas jättemycket!! (y

Gårdagen tillbringades med min älskade nöt, Emil och Jocke, vi var nere vid Lursjön och badade och under dagen tog vi en tripp till Donken i Hässleholm. Märktes att det var stressigt då eftersom vi fick 3 jordgubbs milkshake när vi endast ville ha en samt 2 pommes, en stor och en liten, när vi skulle ha en mellan. Haha så rörigt det kan bli (:

   Nu i helgen så åker mina päron iväg med husvagnen (fre-sön) och det innebär att vårat hus blir tomt ;) fast inte helt tomt, Pierre och hans flickvän Mikaela ska bo här under helgen medan jag ska bo med Emil i hans storasysters lägenhet inne i stan. Mysigt! Hon skulle iväg uppåt Sverige och då ska vi vara lägenhets- och hundvakter.


RSS 2.0