301109

Känns som att dagen har gått hur fort som, började med idrott två pass, lunch, var nere i klassen på förskolan och hjälpte samt lekte med dem sen var det dags att gå upp till storfritids. Drog sedan ner till idrottshallen för att spela lite dodgeball.. eller hur det stavas :) blev som så att jag fick vara med i kill-laget och det var ju inte dem så glada över, "Nej vi kommer bara förlora om vi har en tjej med!" Men gjorde dem det kanske? Haha nej, långt ifrån. Jag ägde ju sönder ;)
Kanske blir att man träffar Gossen<3 senare idag om han hör av sig, men fram till dess ska jag sitta på msn som jag fixade igår HELT SJÄLV! Är faktiskt stolt över mig :) och sen ska jag såklart lyssna musik, speciellt på några låtar som David skickade till mig igår :)


Fin tavla va? ^^


1:a advent.

Hemma i Hässleholm nu igen, kom in med bussen vid 13 tiden sen vandrade jag hem till mig. Kom lagom till middagen. Efter maten drog jag upp på rummet och städade lite, och kan säga att det verkligen behövdes. Klarade mig undan från det onda, hade verkligen tur. Fast han har inte sagt något till mig idag direkt (a).
Men hade skit skoj igår-idag iaf :D<3.

Blir att tända lite ljus sen ikväll och bara ha det mys, kanske får sällskap med, vem vet :)



Varför?

Jag vet att jag sa att jag skulle hem då, men varför blir du då så himla sur på mig när jag ringer och säger att jag sover här? Du blir inte sån när det gäller min bror. Är detta pga att jag är flicka?, finner liksom inga andra svar på det. Men du måste helt enkelt hålla med om att det var smartare att sova här över natten än att sitta nere på en station i 1h för att vänta på bussen hem. Det finns ju så mycket skumt folk ute som kan ge sig på mig. Och det vill du väl inte? Därför är det bättre att jag stannar inne under natten och kommer hem imorgon på dagen. Struntar i om du kommer skälla ut mig imorgon, kommer kanske sluta illa med att jag bara har känslan av hat, men det kommer ju gå över, precis som du kanske har lugnat ner dig tills imorgon. Vem vet?!

Nästa gång.

Har spelat match idag emot Munka-ljungby, blev 1-1 men tycker att deras mål skulle dömmas bort. Det var trångt framför Adde i målet, och sen helt plötsligt låg bollen i målet. Enligt domaren hade det gått till så här: Våra spelare puttade på Munka spelarna som sedan i sin tur kom in i målet, puttade därför in Adde i själva målet och där med bollen också. Dem var ju fan innan för målområdet. Där får endast målvakten vara. Så sammanfattar det hela som ett "dominomål". Allt rasade som en bricka, en efter en.
Men efter match hatade dem oss verkligen, ville inte tacka och dem slog tom vissa i laget i ryggen, Ebba blev tex hårt drabbad. Alla blev skit sura på varandra och då sa våran tränare till hon som gjort det: "Var det du som slog till hon i ryggen?" "Det heter fan inte hun, det är hon." (Ursäkta att vi snackar Hässleholmska då xD) En sak är säker, dem kommer inte vara lika "lyckliga" efter nästa gång som vi möter dem.. dem kommer allt få igen som fan!

Men nu över till något mycket roligare och gladare. SKÄLDERVIKEN :D<3. Kommer vara här tills ikväll och bara ha massa SKOJ!!!

My Tornered


 
 Min kära kusse fixade denna bilden, snygg va? :) besök gärna hennes blogg: http://mytornered.blogg.se ^^<3


Fredagsmys.. ickeicke

Fredag, men har ingen att ha fredags mys med... segt. Funderar på att ta en varm och skön dusch, tvätta av smink, tvätta håret, och raka benen med såklart :). Sen bara ta på mig myskläder och titta tv med päronen hela kvällen. Det får bli mitt fredagsmys :)

I morgon blire att åka till Munka-Ljungby och spela match, denna måste vi verkligen vinna. Efter det kanske man drar till Ängelholm-Skälderviken och hälsar lite med, haha känns som det var en evighet som man var där nu :o. Men inte helt säkert än så ska inte lova för mycket :)


Btw, mina nya overaller till innebandyn:


Vind


Jogging


<3.

Har precis träffat Gossen<3, inte träffat han på hela veckan så skit skönt att se han igen, även om det bara var för någon timme :). Han kom innan han skulle dra till FBU, vi tog en promenad i regnet med Diesel. Struntade i att det regnade när jag hade så bra sällskap :)<3.
Men han ska på övning i helgen så kommer inte träffa han denna helgen, så blir till att spela match och sen bara sitta och inte göra någonting.. lite segt men det får funka. Kanske sussar någonstans, men vi får se.


?.

Hur ska det egentligen vara? Är det såhär man ska ha det, eller får man det kanske bättre om man gör på något annat sätt?!


Ska man, eller ska man inte?

Har fått denna funderingen nu, ska man ta den dumma sprutan emot svininfluensan eller inte? I början tyckte jag att dem bara snackade massa runt om den, men fick reda på att alla i min klass tagit den igår, jag hade chansen till det men eftersom jag inte har ett visst program här hemma så kunde inte jag få reda på informationen. Lite illa. Så ska snacka med Madde när jag kommer tillbaka från APU och se om det fortfarande finns en chans för att jag kan ta den. Hatar verkligen sprutor, men denna måste jag nästan ta känns det som. Hela Sverige har ju fan fått svininfluensa yra xD. Men som sagt, ska kolla hur det hela ser ut när jag kommer tillbaka till KCM :)



251109

Missade att skriva igår, men hade APU, min handledare var hemma pga sjukt barn så fick vara i förskolan hela dagen och sen fritids efter det. Drog till stan och träffade Sandra sedan satte vi oss på bussen till Tyringe för hon skulle hälsa på en grav, alltså blev det ingen dans igår
Idag var min handledare hemma igen så fick även idag tillbringa min dag med dem små, men slutade tidigare för skulle till tandis :) Har även hämtat ut mina nya träningsoveraller innan man drog på träningen, försökte att få ut en bild men ville inte funka som jag ville (konstigt, det är teknik det handlar om) så tänkte bjuda på en annan fin bild :D.


Snart jul ju :D haha xD





Pusssheeeij (: <3


Ny APU.

Idag kom jag till min nya APU-plats, Tormestorps skolan. Har inte lika härliga arbetstider, blir till att jobba 08.00-15.00 varje dag och det går verkligen segt om dagarna, känns som att det verkligen inte händer någoy alls. Fast har ju bara varit där en dag så kanske ändrar sig om någon dag. Men tror inte att Tormestorp kan vinna över Ängelholm, för det var verkligen skit skoj varje dag :D. Men som sagt, Skälderviken<3
Träffade faktiskt gossen<3 både lördagen och söndagen, spelade även match på söndagen mot Landskrona och det gick åt helvete kan man säga, vi ledde med 3-0 men sen gjorde dem mål på oss under både power, och boxplay. Vilket som inte var bra. Domarna sög fan med! Även pga dem som det gick så dåligt, man märkte att det var hemma domare för vi fick knappt nudda dem innan dem blåste av medans dem kunde putta omkul oss hur som helst. Det sög! Slutade med en seger till Landskrona med 5-3






För alla som gick på Väster innan, Geten har fått sin unge nu ;)

Pusssheeeij (:<3


Dagen efter.

Igår hade jag skita skoj, vi var som sagt på discot och fixade. Besökarna var lite sega i början med att dansa men efter ett tag som några vågade sig ut på dansgolvet dessto flera följde på. Hade en danstävling, Dansstop, den gick ut på att man spelade musik, sen när musiken tystnade skulle man stå helt stilla. Och dem som då inte klarade detta åkte ut, haha det fanns ju även dem som favoriserade dem som dansade..Niklas tex xD, vi fick alltså inte ta ut henne för honom, haha. Vi hade även limbo tävling, det gick bra för dem flesta, trots att Arvid var längst och äldst så klarade han sig fint, men Alexandra vann det hela tillsammans med Linus.
Och vem har egentligen sagt att dem tre vise männen var tre?!

Somnade inte fören vid 05 imorse, vaknade sen vid 09.30 men är inte trött :) Lämnar Ängelholm sen idag, but I will be back ;)

Pusssheeij (: <3


Disco.

Var sista dagen med ungarna nu, kommer verkligen att sakna dem :(. Men har nästan allas msn så kan ju snacka lite med dem då och då, sen har jag även lovat att komma tillbaka vid ett senare tillfälle och hälsa på :).
Men har inte avslutat min praktik helt, ska medverka på ett disco som fritidsgården anordnar för klss 4-6 ikväll i Skälderviken, tror detta kommer bli skoj:)
ska även sussa här inatt då. Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig lite innan det är dax att dra sig till matsalen och hjälpa till med innan :)

Pussssheeeij (:<3

.

I cry and cry
but I don't know why..



191109

Imorgon är det sista dagen på min APU i Ängelholm.. känns sorgset faktiskt. Kommer verkligen att sakna alla ungarna. Killarna är inte alls lika kaxiga nu, hehe fast det finns ju någon som fortfarande är. Dem bråkar om vem som ska sitta bredvid mig och sen vill dem spela spel med mig hela tiden :). Har aldrig schak, men sen igår så vann jag över dem :D haha grattis till mig (a)?! Vill så gärna ge dem något eftersom dem har varit så snälla men känns inte som att jag har råd med det eftersom dem är 38 barn i klassen, alla är dock inte med uppe på fritids. Detta innebär att jag bara kommer träffa alla i klassen i 30min imorgon innan dem som inte ska till fritids slutar.. usch sorgligt :(.

Men lite gladare saker nu, ska träffa Gossen<3 lite snabbt ikväll, saknat han som fan. <3

Pussheeeij (:<3


171109

Missade att blogga igår, men det gör säkert inte så mycket. Sussade hos mormor och morfar eftersom jag jobbade på gården till 21.30 igår. Kollade någon film som var ganska sjuk, senare blev det till att kolla lite Ullared (y) xD.

Idag började jag 12.15, gick inte upp fören 09.30 skit skönt att få sova länge :) Hade ett litet personalmöte, men vet inte om man kan kalla det möte eftersom vi fixade lite med aktiviter som både dem stora och små barnen ska ha på måndagen. Men det var iallafall skoj att klura ut allt. Hade även idrott idag, har inte haft det på skit länge så var härligt att springa runt och leka massa med dem. Idag kom även min lärare i BKF (Barn, kultur och fritid) förbi för att kolla hur det gick för mig och samt för att prata med min handledare, men det ser ut som jag kommer få bra omdömme av henne senare :). Tog bussen hem sen efter jag slutat och var inne i Hässleholm igen lite över 18, hoppade av vid Torino och där träffade jag Cassandra så vi satte oss inne på Torino, snackade lite medans jag åt min tacorulle :D. Hade verkligen skit skoj med dig Nöten<3
Ny och lång dag imorgon, ska även sussa hos mormor och morfar igen :)

Pusssheeeeij (: <3


Dumma buss.

Sov länge idag, men sen när jag vaknade blev det till att packa och fixa till mig för skulle dra till Ängelholm där jag skulle träffa Arvid och Ejno :). Kom till Ängelholm vid 14.30 och skulle sedan ta bussen från city till Skälderviken linje 2. Satt där på en bänk och väntade i 30min på att bussen skulle komma och sen såg jag den komma längre ner i gatan så tog upp mitt busskort, reste på mig och vände mig om för att ta upp min innebandybag men sen när jag vände mig om för att kliva på bussen så körde den igen. Min vanliga otur med bussar. Nästa buss dit gick kl. 16.00 och orkade inte vänta, skrev till Arvid att jag missat bussen, eller att den missade mig kan man säga, och då försökte han fixa skjus så snäll han är :) men gick inte att fixa så jag började att gå till badhuset och sen skulle Arvid möta mig där eftersom jag inte hittar här. Efter ungefär 1h var vi hemma hos honom och lämnade min väska, sen drog vi till en klubbstuga och där var Ejno med flera. Och Niklas mamma xD. Och nu sitter jag här på "gården" med en massa människor runt om mig som tittar på när jag skriver detta inlägg, mycket trevligt :)

Pusssheeeij (:<3


segt.

Spelade match idag emot Kristianstad, förlorade med 2-0. Inte bra alls. Men jag var iallafall inte inne när dem gjorde mål så kan inte klaga mig själv, haha :) Men blev inkörd i sargen av nr. 10... Emelie och då kändes det ordentligt i tån så har ont i den nu igen. Inte så smidigt kanske.
Kom hem sen och då var det till att hoppa in i duschen fort och sen fixa eftersom släkten skulle komma på besök för vi skulle fira pappa idag. GRATTIS PAPPA :)<3. Hade extrem hubvudvärk men det gick över sen som tur var.

Måste bara säga att jag inte kommer finnas inne på msn så mycket nu, eftersom det bara kronglar en massa. Henry har försökt att hjälpa mig idag, jag kommer in men sen loggar den bara ut mig hela tiden så vi ska se om vi kan komma på något annat att göra med det. Kom gärna med tips om ni vet hur man ska handskas med msn xD

Men imorgon bär det av till Ängelholm igen, gården till typ 21.30 sen åker jag hem till mormor och morfar och sover där tills tisdagen så kommer alltså inte blogga något under denna tiden. Men det fixar vi sen när jag kommer hem på tisdags kvällen igen :)

Pusssheeeij (:<3


Fredagen den 13.

Brukar vara den personen som har otur ganska ofta, eller är det bara som jag är klumpig enligt andra, haha. Dagen har varit bra, fick sluta tidigare eftersom det inte fanns så många barn kvar på fritids och alltså hann jag med en tidigare buss och bra var det, på bussen träffade jag Robin "Pysen" Johansson. Har fan inte sett han sens han flyttade till Ängelholm i slutet av 7:an, skit skoj att träffa han igen :).
Var inne i Hässleholm typ 17.10 sen bar det av till Gossen<3, har inte träffats sens söndag så han var verkligen saknad<3. Får se när vi ses nästa gång för han har fullt upp med att fixa lite där hemma och sen har ju jag min praktik i Ängelholm 1 vecka till.

Men nu ska jag sussa, kanske skriver imon, vem vet ^^

Pusssheeeij (: <3
(SAKNAR BF & IDA :(<3)


APU.

Har inte hunnit att skriva, har även sovit hos mormor och morfar en kväll :). I onsdags kväll var det fritidsgård för 97:or och uppåt. Jag, Arvid och Ejno bakade muffins i våra sexiga röda förkläden (y) xD.

Men idag har det varit fullrulle, fattar inte vart ungarna får sin energi från medans jag inte har något kvar i slutet av dagen, men man orkar med dem eftersom dem är såååå söta :). Äntligen har killarna i den klassen inte lika grovtspråk längre, dem börjar faktiskt be om hjälp om det är något. Stora framsteg.
Imorgon är det fredag, denna veckan har verkligen gått fort, både bra och dåligt. På lördag är det match emot Kristianstad i Nosaby-hallen och senare blir det till att fira pappa som fyller år på lördag, hela släkten kommer :) utom dem från stockholm.

Men nu ska jag ta det lugnt ikväll, vem vet, kanske snacka något i telen med (a) :)


Pusssheeeij (:<3


Första APU dagen avklarad.

Då har man överlevt denna dagen. Började halv12, slutade 17.00 så det var inte så lång dag idag, skönt. Men dem ungarna har verkligen energi, både i kropp och mun. Fanns några i den klassen som skulle behöva tvätta sin mun med tvål kan jag säga, menar dem går bara i 3:an och ska inte kunna massa fula ord! :o
Idag lekte vi "dunkgömme" och "tåget är försenat", haha vann inte en enda lek. Men man ska ju låta dem små vinna med såklart ;)
Senare var jag med uppe på fritids och fick där reda på vilka tider jag ska jobba :).

v.46 Måndag: 11.30-17.00                       v.47 Måndag: 11.30-21.30
       Tisdag: 13.15-16.00                                Tisdag: 13.15-16.00 
       Onsdag: 11.45-21.30                               Onsdag: 11.45-21.30
       Torsdag: 11.45-16.00                              Torsdag: 11.45-16.00
       Fredag: 11.30-15.30                                Fredag: 11.30-15.30


Nej nu ska jag ringa Raffe och snacka lite med han :)
Pusssheeeij (:<3


Fick denna fina teckning av Ebba :)<3


Fick denna fina teckning av Ebba


APU.

Imorgon är det dags att ge sig ut på APU, (praktik). Jag kommer först att finnas i Ängelholm på en skola och fritidgård, och här kommer jag vara i 2 veckor. Under dessa veckor kommer jag att bo hos min mormor och morfar i Klippan för att slippa resa så långt alltså kommer jag inte kunna uppdatera på bloggen under denna tiden, men kommer ju såklart hem på helgerna :) kan inte klara mig i 2 veckor utan gossen<3 heller.

Men nu ska jag packa lite inför imorgon sen får vi se när jag hör av mig igen, börjar halv12 imorgon så det är ganska skönt (y) menmen, ha det så bra! :D

Pusssheeeij (: <3


Röke IBK 20 år.

Missade att skriva igår, förlåt så himla mycket för detta. Kan dra en snabbis om vad som hände.
Snackade lite med lärarna om betygen, skit nära VG i matte fan! :D senare hade vi naturkunskaps provet, fick black out när vi väl skulle göra det men hoppas att det blev bra i slutet iallafall. Senare tog man bussen till Hässleholm, var inne halv4 sen gick jag till T4-hallen för att kolla tränigen (kan fortfarande inte vara med pga tån). Fredagen slutade med att jag var hemma hos gossen<3 och hade lite fredagamys :)

Idag spelade Röke - Höganäs, vi var på topp och vann med 3-0. HURRA FÖR OSS :D<3
Efter åkte några i laget till Tyrshov i Tyringe och var med när Röke firade 20 års jubileum, blev SuperStar tävlingar sen spelade även olika Röke lag mot varandra. Den bästa matchen var mellan nya A-laget och det gamla. Nykomlingarna vann med 7-6 :)

Här är en bild på den otroligt fina tårtan, den var skit god med (y) :)
(Skit i handen som kom med xD)

Pussssheeeij
 (: <3


I'll Be There For You

These five words I swear to you
When you breathe, I be the air for you
I´ll be there for you.

I live and I die for you

I´ll be the water
when you get thirsty

When you get drunk,
I´ll be the wine

I´ll be there for you




Underbar dikt som jag hittade på denna sköna killes sida (:
http://beloni.devote.se


051109

Tån mår bättre idag, kan vika lite på den nu :D.
Idag har det inte hänt något, suttit hemma och segat lite, sen pluggat med för har naturkunskaps prov imorgon. Men det kommer säkert gå bra för mig.. inte xD!
Menmen, FREDAG<3 imorgon

Tänkte bjuda på en bild från nattvandringen som vi gjorde i 9:an, saknar er massa 9e!<3
Alla ser lite mysko ut, men det är inte så konstigt eftersom vi gått från kl. 21-05 på morgonen :)
Pusssheeij (: <3



4 timmar senare

Det visade sig att det hände mera idag, jag och mamma åkte in till Kristianstad senare vid 16 tiden för att röntga min stackars tå, först hittade vi inte till akutmottagningen så vi fick leta efter den, sen blev det till att sitta i ett väntrum och vänta på sin tur. Hade kö-nr 75.
Senare fick vi prata med en dokter som skickade iväg mig för att röntga och sen kom jag åter tillbaka till väntrummet, tog ca. 1h innan vi fick reda på vad som var fel.
Jag hade en blödning i stortån. Lyckat (y) Klockan var ungefär 19.30 när vi lämnade sjukhuset och var sedan hemma kl. 20. Alltså 4 timmar senare :)

Trodde jag skulle få kryckor men icke, det blev bara ett litet tåplåster som jag ska ha ett tag.
Ingen skola för min del imorgon heller.

Pussheeeij (: <3


Dumma tå.

Det blev ingen skola idag, gick upp vid 5 för att duscha men hade sån smärta i tån att det inte funkade.
Gick ner i köket till mamma och pratade lite med henne, sen testade jag att sätta ner foten i skon men det gjorde skit ont och fick knappt plats där nere.
Alltså blev det till att stanna hemma idag, får tid till att jobba med "Jag-häftet", men upptäckte precis att jag glömt ULSboken samt mitt block i skolan så kommer inte kunna göra alla uppgifterna och det ska vara inne imorgon, -.- GREAT! (y)

Kanske skriver något mera senare ikväll, inte för jag tror det kommer hända mycket idag menmen :)
Saknar min gosse<3

Pusssheeij (: <3


031109

Dagen började med idrott där vi spelade fotboll på lite olika sätt, men det hela slutade inte så bra. Emil hade bollen sen skulle jag försöka att ta den från honom men det gick inte som planerat för han råkade stämpla mig på tårna så min ena stortå svullnade upp med engång. Haha sen fick man höra mig klaga över den smärtan resten av dagen. Men jag var inte den enda som klagade idag, våran engelska lärare Gunnel var inte heller på något vidare humör, hon hade lust till att slänga ut några i klassen ganska ofta men hon lät dem vara kvar inne ändå :).
Sen hände det en skit tråkig sak med, någon jävel har tagit Idas smink. Hon hade glömt det på toan sen när hon kom tillbaka var det inte kvar, stackars Ida.. helt nytt smink <3.

Efter skolan blev det till att dansa, eller ja så gott jag kunde med min lilla konstiga tå som fortfarande är svullen men det har lättat som tur är. Dansföreställning 18/12 på KCM.

Men nu ska jag försöka att plugga, men vet själv att det inte kommer funka så bra ^^

Pusssheeeij (: <3


Tillbaka till skolan.

Då var man tillbaka på skolan igen, skoj att träffa allt folk igen (:, men denna lyckan kommer inte att vara så länge för sen nästa vecka och fram till v. 49 ska vi vara ute på APU.. 4 hela veckor. Jobbigt.

Men efter skolan idag träffade jag GOSSEN<3, inte träffat han sens fredags så det var skönt. Fast somnade nu den sista timmen men vi ses på fredag igen så tiden går framåt.

Men nu orkar inte jag skriva mer, ska bjuda på en fin bild som jag och Ida ritade under Naturkunskapen (a)




Pussssheeeij (: <3


Slappe dag..

Idag händer det inte ett skit, blir väl till att plugga lite sen se om ngn hör av sig eller så :).

Men lite info om gårdagen kan jag ge er. Vi hade en liten tjejkväll hemma hos Tina och det var jag, Tina, Sandra, Madde och Emma. Blev lite singstar och sen leken "jag har aldrig", haha det är egentligen sjukt så mycket man får veta om alla personer under den leken, men man avslöjar även själv mycket. Men för er som inte vet hur leken går till så kan jag berätta.
En person börjar säga något, ex. Jag har aldrig rökt. Och dem som då har rökt ska dricka, sen dem som aldrig rökt ska inte dricka. Detta innebär att om man har varit med om mycket så blir det till att dricka mycket, haha nämner inte några namn ;)

Men nej nu ska jag snart börja plugga, ska bara sitta lite vid msn först och snacka med Ida (:


                                      

Pusssheeeij (:<3



RSS 2.0