Nästa gång.

Har spelat match idag emot Munka-ljungby, blev 1-1 men tycker att deras mål skulle dömmas bort. Det var trångt framför Adde i målet, och sen helt plötsligt låg bollen i målet. Enligt domaren hade det gått till så här: Våra spelare puttade på Munka spelarna som sedan i sin tur kom in i målet, puttade därför in Adde i själva målet och där med bollen också. Dem var ju fan innan för målområdet. Där får endast målvakten vara. Så sammanfattar det hela som ett "dominomål". Allt rasade som en bricka, en efter en.
Men efter match hatade dem oss verkligen, ville inte tacka och dem slog tom vissa i laget i ryggen, Ebba blev tex hårt drabbad. Alla blev skit sura på varandra och då sa våran tränare till hon som gjort det: "Var det du som slog till hon i ryggen?" "Det heter fan inte hun, det är hon." (Ursäkta att vi snackar Hässleholmska då xD) En sak är säker, dem kommer inte vara lika "lyckliga" efter nästa gång som vi möter dem.. dem kommer allt få igen som fan!

Men nu över till något mycket roligare och gladare. SKÄLDERVIKEN :D<3. Kommer vara här tills ikväll och bara ha massa SKOJ!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0