Skolan imorgon.


30jan.

Då har man spelat match emot Munka-ljungby nu och den blev inte lika våldsam som vi trodde men i slutet så var dem faktiskt lite sura och det kanske dem hade lite anledning till att vara, vi vann ju trotsallt med 5-0 :) vi kände bara lite press i slutet och för en av deras spelare "flaggstången" var svår att stoppa men vi fixade henne ändå ett par gånger :) själv blev man omkull tacklad en "skabbet" xD flög rakt in i våran målvakt Jasmine och om jag inte hade åkt in i henne hade jag åkt rakt på målets stolpe med huvudet och tror inte det skulle varit så värst skönt. Fick ett snyggt brännmärke på mitt högra knä, hehe lite stolt (a) xD.

Senare idag ska man åka ut till Ignaberga och leka med Gossen<3 sen ska han kanske sussa hos mig inatt, men vi får se hur det blir med det. Man kan ju alltid hoppas på det bästa :).
Imorgon ska man kanske träffa lille Philip eller så drar man till Tyringe och kollar A-lags matchen, haha Jasmine vill så gärna ha med mig och hon kommer behöva min hjälp där borta med med några personer. Men ska allt ta mig en funderare på det hela :)

CIAO!

Äntligen fredag.

Då var det äntligen fredag, sitter i skolan nu och har datakunskap men funderar på att dra hem sen med 09.47 bussen för har värsta mensvärken -,-
Tänkte isåfall lägga mig direkt när jag kommer hem, kolla tv och bara ta det lugnt så att jag kan träna sen ikväll för måste vara med på matchen på lördag. Då blir det till att möta Munka-Ljungby och denna gången är det vinst som gäller!! Dem kommer få stor stryk, hela laget är taggat men vi misstänker att Munka också är det. Kommer bli en kämpig match, men rolig :)

Senare nu på kvällen ska jag nog åka ut till Gossen<3 och hjälpa han med sin epa lite, koppla el och lite sånt. Haha jag har ju små händer så det kommer nog gå bra. Har saknat han något extremt denna veckan så kommer bli skönt att träffa han ikväll <3.

Men nu ska jag kanske uppdatera Bf09's blogg och sen fortsätta jobba lite på lektionen :)

CIAO!


27jan.

Började kl. 09 idag, alla 1or och 9or skulle kolla på en vinterrevy. Den var bra ibland, var mycket sång och dans men mindre teater tycker jag, hade inte något sammanhang. Senare hade vi inte något att göra så jag och Ida spelade lite innebandy med en deodorante, haha gick skit bra (y). Annars så slutade man kl. 16 idag och var hemma i Hässleholm 17.20 sen var det att vandra till träningen i T4-hallen i snöstormen. Snacka det kan blåsa samt snöa mycket :o helt sjukt.
Kom sen till träningen och där fick jag låna Linnéas varma och söta mössa, haha tackar så mycket för den :)

Nu sitter man här, ny duschad, inget smink, ny tvättat hår och ny rakade ben. Bästa känslan ever (y)
Blir antagligen till att snacka lite i telen senare med, skojskoj :)<3


Bf09's blogg har nu kommit till världen!

Detta är ju ett måste att kolla, samt följa :D!
Här kommer du kunna läsa om alla sjuka dagar som vi har i denna helt underbara klass, alla hjälper till med uppdateringen så gott man kan (y) NI KOMMER ÄLSKA DEN!

http://bfnollnio.blogg.se


Uppdaterings dax.

Måste verkligen be om ursäkt för denna EXTREMT dåliga uppdatering, internet har inte felat funka redigt här hemma så har inte direkt haft någon möjlighet till att uppdatera. Dumma telesnor skit -,-

Kommer verkligen inte orka skriva något om denna veckan, hänt så himla mycket. Men kan iallafall berätta att jag fick MVG på mitt ULS prov men tyvärr bara G+ på matte provet. Tack bror och Smurfen för er hjälp med matte:), mycket uppskattad <3

Men har precis kommit hem från match i T4-hallen och det gick redigt bra, vann med 7-1 emot serieledarna (y) detta behövde vi verkligen, nu är vi äntligen på topp igen :D. Har dock börjat få problem med mina knän idag så får hoppas att det blir bättre snart, skit segt med denna smärtan.

CIAO<3

Varje dag är minnesvärd<3.

Måste bara säga, minnesfull dag med BF09 idag, haha ett exempel från idag var när jag och Ida skulle hålla i våran naturkunskaps redovisning om energi. Ida skulle säga att man kunde spara en del energi om man drog ut kontakten från apparater man använt, tex en bröstrost!!! HAHAHAHAHA xD ska ju bara brödrost* :)

Men sen idag drog man till Sösdala och träffade lille Philip :), kollade film, snackade massa och käkade pizza. Mumma :D och tack så mycket för pizzan Philips pappa :)

Imorgon har vi idrott på morgonen och då ska jag och Ida hålla i våran egna idrottslektion så önska oss lycka till, men tror nog det kommer gå bra, vi som ska leda ju ;)


CIAO! <3

Time to move on baby.

Sorry för denna dåliga uppdatering, har helt enkelt inte haft tid med att blogga. Har faktiskt inte suttit vid en data sens torsdags, haha så illa är det. Men kan köra en snabb uppdatering om dagarna :)

Fredag:
Skolan tills 09.47 sen hem till Hässleholm, mamma skjusade mig till Kristianstad och tandis. Låg i den stolen i 1h 20min, slumrade till lite då och då. Sen åkte jag hem en liten stund, vilade mig och åt lite sen bar det av till träningen. Tränade från kl. 16.30-18.00 sen drog man till Gossen<3 och bakade hallon grottor som vi skulle sälja på min match i lördags. Vi total misslyckades 2ggr, sen fick hans pappa hjälpa oss och då blev det bra till slut (y)

Lördag:
Spelade match emot Kristianstad i T4-hallen och vi vann med 5-1 :D fan den matchen var skit rolig att spela (y) haha deras tränare var verkligen inte på så bra humör i slutet men det gjorde det hela bara ännu roligare :D senare drog man till Nöten och snackade massa skit innan man drog sig ut till Ignaberga och Gossen<3 för att sen sussa där:)

Söndag:
Vaknade vid 13 tiden imorse vid min älskades sida, sover alltid som bäst där, haha måste bero på sällskapet. Men sen fick jag skjus till Nöten så att jag kunde hämta min cykel och sen trampa hemåt. Påvägen hem möte jag Nöten själv som var ute på en promenad så hon följde mig nästna ända hem och säger bara WOW vilken lördag hon hade haft :o menmen, sånt kommer säkert hända mig med någongång :) haha var stark Cassié <3

..

Då drog man till skolan idag, gick upp kl. 04.45, ni kanske inte fattar hur jag orkar men måste man så måste man xD Dock så sov jag bara 4h inatt, men det klarar jag mig bra på tycker jag.
Härligt att återse klassen igen, man kan inget annat än älska Bf09<3.   Vi skulle egentligen ha gått till kl. 16 idag men som tur var hade vi prov sista timmen i ULS (Utveckling, livsvillkor, socialisation) och det var på åldrarna 4-6. Har glömt att säga att på det förra provet 0-3 år så fick jag MVG!! känner mig lite stolt (a). Men nu får man hoppas på det bästa med detta provet, som jag inte hade möjlighet till att öva till.

Nu är farbror Anders från Stockholm hos oss så blir väl snacka massa ikväll och sen imorgon ska jag bara till skolan en liten stund och sen drar jag till Kristianstad och tandis. Senare träning på kvällen och efter det ska jag hem till Gossen<3 och baka kakor tills matchen på lördag :)


Hemma idag igen.

Drog inte till skolan idag heller, mådde inget vidare imorse så lika bra att stanna hemma en dag till. Men imorgon ska jag allt till skolan, har även prov då men har inte haft saker hemma så har inte kunnat öva på det så får väl se hur det går imorgon och om inte så gör jag om det senare.

Imorgon kommer min farbror Anders ner till oss från Stockholm så det kommer bli skoj att träffa han igen, han stannar inte så länge kanske bara fredag eller lördag. Menmen, ska snart dra upp och kolla tv, American Pie -Band camp på 6:an kl. 21.00


Bye (: <3

Home and sick.

Ligger hemma sjuk idag, tyvärr finns det inte så många inne på msn så tror nog att jag dumpar datan och drar upp till sängen för att gosa ner mig och sen slå på en film :)


Mitt schema för VT10, kommer säkert att ändras efterhand :),


Bf09 <3

Fan vad det var skönt att träffa Bf09 igen, man har verkligen saknat de. Vi är helt sjuka i den klassen, men ändå fortsätter alla lärare att älska oss.. eller de kanske bara låtsas?! hmm xD
Ska se om jag kan få in någon bild på vårat schema sen så ni kan se hur "bra" jag har det. Men fick sluta lite tidigare idag så hann med 15.47 bussen vilket var skönt så var hemma 16.30 istället för 17.00 som tänkte. Mycket skönt när det blir så (y).

Efter skolan blir det inte mycket, snacka med lite folk på msn samt försöka sälja golfklubbor åt Gossen<3 och har en som verkar intresserad i Sösdala så får hoppas på att han kommer in på msn snart så man kan snacka lite affärer med han (misstolka inte) xD.


Innebandy matcher.

Idag blev det till att gå upp vid kl. 08 för att senare bege sig till Qpoolen kl. 10 eftersom vi skulle köra till Höganäs och spela match. Bil resan var oerhört dryg, tog lite mer än 1h så höll på att somna flera gånger i bilen. Men sen var vi äntligen framme och redo att spela men tyärr var vi bara 9 utespelare och 2 målvakter så vi fick kämpa. Men blev en förlust med 5-1 till Höganäs och det var inte någon vidare match. Vi kom inte in i rätt tempo eller spel fören halva matchen hade gått och det var väldigt synd. Missade själv en målchans, bollen blev ungefär 1-3cm för hög så flög över målet -.-

Men sen drog jag till Tyrshov i Tyringe med Jasse och kollade på damlaget när dem mötte Landskrona (även serieledarna). Det var en spännande match in i det sista, blev ett par utvisningar åt båda lagen men sen när det var knappt 10min kvar av matchen så stod det 8-6 till Röke. Men helt plötsligt tog Landskrona timeout och efter den så låg dem i anfall mesta delen av tiden som var kvar. När klockan stod på ca. 19.45 så kvitterade dem till 8-8 och matchen slutade därmed att båda lagen fick 1p var.

Men imorgon börjar skolan igen så ska upp kl. 05 på morgonen så ska när som gå och lägga mig så jag orkar och imorgon kommer man äntligen få träffa Bf09 igen :D<3


Det blir aldrig som man tänkt sig.

Sov hos Gossen<3 nu inatt och det var mysmys. Vi gick upp 14 tiden för att jag skulle vara hemma 15 så vi drack bara lite oboy och sen skjusade han hem mig i sin lilla epa. Tanken idag var ju att man skulle hitta en fest som jag och Isabelle skulle dra till men sen blev det helt omvända planer. Isabelle skrev att hon inte kunde komma, men sen hade hon fixat skjus så hon skulle komma men sen kom hon inte nu eftersom det kom något annat i vägen så det var mycket fram och tillbaka där. Sen hade jag äntligen hittat en fest som vi kunde dra till med i Vankiva och skulle dra dit med Robin Hall och Håkansson men sen eftersom dem skulle ta bussen redan 18.30 så skulle inte vi hinna för min träning slutade kl. 18. Mycket som gick fel här och som grädde på moset så sitter jag här nu med värsta nackspärren. Känner mig stel som en pinne xD

Ikväll kommer jag alltså bara ta det lugnt och sitta vid antingen datan eller tv:n (:



7jan.

Idag skulle jag och Nöten egentligen ha dragit till Helsingborg och Väla men blev tyvärr ändrade planer på detta så vi får helt enkelt dra dit någon annan dag, men hon kommer iallafall till mig idag ändå :) sen senare så ska jag antagligen dra hem till Gossen<3 och förhoppningsviss sussa där med tills imon :)

Imorgon så drar innebandy träningen igång igen, ska bli skönt men ändå jobbigt eftersom man bara ätit massa godis nu under 3v. Men träningen kommer bli behövd. Imorgon kommer även lilla Isabelle till mig och hon ska sussa här tills lördagen, skojskoj :D. Vi ska försöka hitta en fest som vi kan dra till för att göra det hela ännu bättre, men en sålänge har jag bara hittat fest idag, sen finns det massa på lördag med eftersom det är Björket sen på kvällen :). Men på lördag är det försent, så får fortsätta att leta efter något på fredagen. Något tips?

Bambi på hal is.

Idag ska man dra ut på sjön och åka skridskor med Gossen<3, undrar verkligen hur detta ska gå för mig. Kommer inte kunna åka så långt utan att trilla xD.

Tanken idag var att dra till Ängelholm egentligen men eftersom det är röddag så går det typ inga bussar och då skulle man inte kunna stanna länge heller så det får bli av en annan dag :).

Nej nu ska jag upp och leta fram några skridsko så önska mig lycka till sen när jag ska ge mig ut (a)



Saknar den gamla tiden med 9e <3.


5 jan.

Då har man sovit i Bjärnum inatt, tog bussen därifrån vid 10.11 imorse. Men igår kollade vi på lite filmer som vi hade hyrt på Hemmakväll "En shopaholics bekännelser", "Sisters" och "17 again". Måste säga att Sisters inte var något bra för den var väldigt dryg och tog tid innan man kom in i det och fattade något. Vi kollade på den hemma hos Emma och Kazim, Anton var också med. Men innan vi hamnade framför tv:en så var vi ute och körde lite bil. Kazim började köra omkring och snurra i Bjärnum men tyckte det var tråkigt så då ringde vi till Anton så kom han och sen bar det av in till stan för att ha lite skoj ;). Längtar tills jag har mitt körkort + en bil för då ska dem allt få se när jag kör och leker (a).

Just nu försöker jag få tag på Gossen<3 för att se om han vill ses idag, men det går inte så bra. Inget svar på sms eller msn. Hmm. Får väl vänta och se lite till. Men om han inte hör av sig blir det nog så att jag sitter hemma hela dagen om jag inte kommer på något annat att göra.


3 jan.

Ja.. vad ska man säga om dagen? Inget skoj hände på eftermiddagen, tänkte dra på bio med Nöten men fanns inte någon vidare bra film så blev inget med det. Så satt här hemma framför tv:en och hade verkligen inget liv.
Men sen kom broder Pierre in på rummet och undrade om vi skulle dra ner till Hemmakväll för att hyra en film och köpa lite godis, menar tack för att du gör så något händer här idag :). Men helt plötsligt böev vi flera för Oliver och Marina ville joina oss så det fick de ju göra. Men den filmen som vi valde var inte något som jag kommer tipsa om "skottet i Knutby" tror jag den hette. Extremt seg så vi orkade bara titta 30 min (max) sen bytade vi till "Ice age 3" mycketmycket bättre :)
Efter filmen spelade vi lite kort, jag och Marina mot Oliver och Pierre på Kotte, gissa vilka som vann? Vi tjejer såklart :D. Blev lite flera kortspel sen, Bubblan, Stress och en annan variant av Stress. Sen drog dem hem men det var skoj så länge det varade :)

Imorgon ska man dra in till stan och hyra film igen och köpa massa godis med Sandra för vi ska ha en liten mysfilmkväll i Bjärnum så blir att jag sussar där med så vet inte om det blir något bloggande imorgon. Får helt enkelt se.

CIAO <3


Nyårs uppdatering.

Skrev aldrig något om nyår igår, var för trött för att skriva så mycket. Men idag har jag egentligen inte heller ork men dock brist på saker att göra så kan lika gärna skriva lite ;).

Jag och Cassandra startade hela dagen med att hon kom till mig vid 18 tiden sen blev det massa musik och snack i väntan på maten. Pappas kollega kom med sin sambo (?) och det började med förrätt som var rostatbröd med någon smörgås blandning som pappa hade mixat ihop, funkade att äta :) sen blev det varmrätt och det blev filé provencale, vet inte om stavningen stämmer men det låter så iallafall, sen efterrätten blev någon ny sak med frukt coctail, glass, tårtbotten och jag vet inte om det redigt har något namn men smarigt var det allt :). Tack pappa för den goda maten! <3

Blev skjusade in till Hässleholm, vid Västerskolan, sen satt man där i källaren med de älskade gamla gänget från 9e. Dock saknades Henry och Linus men dem får man återse någon annan dag förhoppningsviss. Det var extremt roligt där och man saknar verkligen 9e och det var även den största förlusten under 2009. 
Under vandringen hem till Cassandra sen 5 på morgonen så gick på en liten stig vid skogen på statena och tittade in bland träden, där stod en ensam liten GB-glass gubbe :o såklart ville vi rädda han så vi tog med han med till Nöten sen fick han sova på deras altan under natten :).
Vid 16 tiden åkte jag ut till Ignaberga och Gossen<3 och då fick han även sin julklapp, en tröja som det stod JEL'S på. Han blev väldigt glad för den som tur var :)



6 månader<3.

My thoughts go out to you, my limmortal Beloved

I can live only wholly with you or not at all

Be calm my life, my all.

Only by calm consideration of our existence
 
can we achieve our purpose to live together.

Oh continue to love me, never misjudge the most

faithful heart of your beloved.

Ever thine

Ever mine

Ever ours



RSS 2.0