Vallåkra 2011

Helgen har varit mycket trevlig, den har tillbringats i Helsingborg/Vallåkra. För er som inte vet så är Vallåkra träffen en jättestor bilträff som äger rum utanför Helsingborg varje sommar.
På fredags kvällen var vi inne i stan och körde lite. Jag, Dansk och Tim satt i Malmbergs baksätte och drack öl och sjöng största delen av tiden, hehe. Mycket vackert! Men på vägen hem sen hoppade jag istället över till Kazims bil och åkte med honom och Johan, blev en tripp till Donken i Hässleholm innan jag blev hem skjutsad, klockan var då 03 och jag skulle upp igen vid klockan 08, haha inte så mycket sömn den natten.
   Och det blev inte bättre, på lördagen åkte jag, Dansk och Kazim in till Vallåkra igen på dagen och gick inne på området för att kolla bilar och lite annat smått och gott, sedan bar det av till stan för att glida runder lite ;) Senare på kvällen hade jag istället sällskap med Persson i hans evo och åkte runder tillsammans med alla andra biltokiga. Blev en hel del däckbrännande nere vid Familia i Hyllinge, det rök som in! Denna natten la jag mig vid klockan 02.

Idag körde jag och Emil dit själva, jag körde!!!!, men vi hittade inte vägen med en gång så tog säkert någon timme extra för oss att komma fram xd haha, så typsikt oss att köra fel hit och dit! : )
            Tyvärr tog jag inte några bilder, men det ska jag göra nästa år för planerar att själv ställa ut en liten bil då kanske, om det finns pengar till det vill säga. För det är ju självklart alltid kul när folk kollar lite extra på just mitt vrål åk!



_

"The best way to not
get your heart broken,
is pretend that you
don't have one."
- Charlie Sheen


[ ? ]

Fyfan vad allt är jobbigt just nu, kan inte allt bara vara över snart? Nej nu orkar jag inte kämpa mer med detta, säger här med godnatt!

I'm in Stockholm

Då sitter man här i husvagnen uppe i Stockholm, i Bredäng för att vara mera exakt. Solen skiner som bara den så det blir att dra sig till stranden snart med päronen + min farbror m. familj, plaska i vattnet med små kusinerna (:
Igår var jag ute på stan och kollade läget, det är ju pride här uppe nu så de går och delar ut gratis kondomer så jag plockade självklart på mig lite, hehe ;) Man måste ju passa på! Det med följde en torr kondom och sen lite glidmedel som man kunda använda med.

Juste, i onsdags så fyllde jag 18 ÅR!!! Äntligen säger jag bara, kände mig så liten när jag fick säga att jag var 17, men inte nu längre! Så nu taggar jag inför Hässleholms festivalen som drar igång 10e augusti och varar till 13e, hela 4 dagar vilket vi verkligen gillar! :D Förr var det alltid mellan 2-3 augusti så nu är det helt klart bättre.


Nej nu blir det att duscha lite snabbt sen lägga sig ner och steka tills de andra kommer! :):)

RSS 2.0