-

Allt som är värt något får man slita för.


Hur ser det perfekta förhållandet ut?


Har man tråkigt så har man..



Styrka.

Möte upp Cassandra vid Qpoolen kl. 09.20 imorse för att träna lite på Nautilus. Ingen av oss var något vidare pigg på det men eftersom vi gått upp så pass tidigt idag var det bara till att få det gjort så man kunde känna sig nöjd och duktig resten av dagen :) Ingen aning om vad som sker idag, kanske hänger med till farmor senare ikväll eftersom hon fyller ju år idag så ett grattis till henne :) tror hon blir 75 eller något där vid.

Hastighetsmätaren på min moppe har slutat att fungera och såklart när jag körde hem från stan igår står det en polis gömd inne i skogen med en fartkamera -.- men får hoppas på att jag körde lagom fort annars lär vi väl märka det om jag får hem något på posten eller hur deras system är. Var ju som sagt i Bjärnum igår med Dansk. Satt hemma hos han och snackade massa om allt och inget sen drog vi ner till ett garage för att dem skulle fixa lite med bilar. Fick även då en dvd spelare av Kâzim, tackar så mycket :)
Skrivs kanske mera senare idag, får se hur jag gör ;)






Såhär fina väggar hade dem inne i sitt garage. Haha! :)


29 juni

Mycket sol dessa dagarna som varit nu, och sägs att det ska fortsätta vara fint väder hela veckan och detta är mycket bra! Måste jobba på att bli brun dock är det så himla trist att sola själv och musiken hjälper inte så jätte mycket efter ett tag, så har gett upp för dagen. Ska snart hoppa in i duschen och raka benen så dem blir riktigt lena och fina ;) sen drar jag mig till Bjärnum med 15.47 bussen för att träffa The Dansk :) tror nog att vi kommer sitta och snacka massa minnen och bara ha det allmänt härligt denna sommar dag.

Tänkte att jag skulle lägga in bilder från kameran men fattar verkligen inte hur det funkar eftersom vi nog inte har någon sladd till den så vet jag verkligen inte hur dem har tänkt att man ska få över bildena :s suck, teknik och jag xd


27 juni

Dagen har varit mycket fin, varit nere vid Lursjön med skojigt folk och då blev det såklart massa bad och sol vilket gillas!! Såg innan när man skulle in i duschen med att jag hade blivit ganska så brun, men det dugger inte för mig nej för jag ska bli extremt brun!=D

Gårdagen var så himla bra, kunde inte vara något annat än bra eftersom den tillbringades med älskade nöten. Tänka sig att lite dricka samt vrede kan skappa en sån härligt kväll, det hade jag inte en aning om innan ;)

Imorgon blir det att gå upp i tid för ska iväg och biffa med Cassandra på morgonen sen blir det mera bad och sol. Men ska räkna lite nu och se hur mycket pengar jag fixat i helgen på tidningarna. Spännande!



{?}

Hur tröstar man sig bäst? Jo med lite dricka och sin älskade nöt.
När ska du lära dig hur man ska bete sig?!

My gästbloggar ;P

Heejsaan!

Haha nu e det jag som bloggar på Emmas blogg..Mohahah! Jag fick den av henne :D
Haha nej, skojade bara ;) Jag gästbloggar bara lite..
Emma sitter lite längre bort med min syster x)

Aja, jag får nog gå innan hon ser vad jag gör xD Hahahahah

Ha det bra!

Btw glöm inte att besöka min blogg med ;)  http://mytornered.blogg.se

,,,

Lär dig livets stora gåta,
Älska, glömma och förlåta.


*

Tänk att så få ord kan ändra så mycket.


20 juni

Dagen har varit bra, dock regnat mesta dels vilket suger för då kan man fortfarande inte bli brun. Men imorgon ska det antagligen solen komma fram säger mamma så håller tummarna för detta :) Imorgon ska man även träffa älskade nöten och ni kan aldrig gissa vad vi ska hitta på... vi ska skaffa oss gymkort :D för nu känner vi att det är dags att röra lite på sig så att man sen kan äta massa godis utan att må dåligt ;)
Idag fyller även Raffe 17 år, haha han börjar allt bli gammal nu, men han är även duktig eftersom han slutat att förgifta sina lungor :) han har slängt ciggen i elden (bokstavligt talat).




Kommer en bild från idag och jo det är sant, jag har kört DirtBike (Fiddy?) :)

Typiskt.

Det är väl typiskt med, här sitter man och har planerat att sola hela dagen eftersom att morgonen såg så himla fin ut med sol och värme. Hinner inte mer än att ta på mig bikini, gå ut och så försvinner solen :o seriöst det är någon som inte vill att jag ska bli brun och vara glad :( Jag får hoppas på att det blir bättre väder imorgon, eller iallafall inom en snar framtid, JAG VILL BLI BRUN OCH SOMMMARFIN!!

18 juni

Då lämnade precis päronen huset för att dra iväg till Ivö under helgen och detta innebär att jag har huset för mig själv nu hela helgen (y) men tänkte inte direkt spendera någon tid hemma utan drar mig utåt istället:) hehe dock kommer jag hem en runda varje kväll bara för att jag har sån patetisk pappa som vill ha koll på mig så kommer han ringa hem varje kväll för att försäkra sig om att lille jag har detb bra, gulligt!
Men nu spelas det musik på hög volym och så ska jag hoppa in i duschen hade jag tänkt :D

Rädda små flickor.

Kom precis hem från stan, träffade min älskade nöt nere på ica för att prata ut om ett och annat ;) men där sitter vi på en bänk utanför ica och ser att en bil kör förbi sen tänker vi inte mer på det. Men sen stannar den helt plötsligt, kör tillbaka, svänger in på icas parkering, kör längst bort till där vi sitter, vänder runt och känns som att bilen ska stanna när den är precis bakom oss men duktiga som vi är så rör vi inte oss och tittar inte heller på bilen. Då verkar det som att blattarna i BMW:n förstår att vi inte vill ha med dom att göra och kör därifrån. Dock var dom nog inte helt säkra för sen kör dom förbi ica igen och kollar men kör som tur är inte in på parkeringen denna gången xd :) Vi skulle sen ta farväl och står där och snackar lite till innan men då släcks alla lampor runt omkring oss på parkeringen :o, fatta vi blev rädda då!! Och vi gjorde ju inte saken bättre heller genom att stå och snacka om skräckfilmer och massa sånt xd menmen det är såna vi är och är stolta över det med :) ÄLSKAR MIN NÖT<3


I Believe In A Thing Called Love.







14 juni

Dagen har varit fin, hängt lite med "päronen" sen även då träffat massa skojigt folk så som Mange, Kim, Robin, Kalle-Kaviar, Martin, Pontus och lille John :) det blev att alla spelade lite fotboll och det gick nog ganska så bra, dock vann inte mitt lag så mycket men det är skit samma. Gick inte så bra att springa i mina skor så det blev till att ta av dom, haha sprang omkring på vita strumpor och dom var ju inte så vita sen när man skulle dra ;) Sen finns det en sak till som jag måste tillägga... JÄVLA MYGG!!

I am in the betong ;)

Nu sitter man här uppe i Sverige och har det fint, det ser ut som att solen står högt upp på himlen men vet inte riktigt eftersom vi inte orkar dra upp rullgardinerna ;) Igår fick jag nya skosnöre vilket var mycket fint, så nu har jag ett neon rosa och ett neon grönt. Men nu åkte rullgardinen upp och betongen lysser upp. Ett litet rim som Hiller kom på, haha stolt över min lille far :) Men mor min är lat idag och sitter bara, eller ligger, ner i sängen och gör absolut ingenting. Fast hon har rört lite på sig idag och det var när hon skulle gå ner och jobba på sina lungor för att förgifta dom ännu mer. Far är snusberoende och min mor rökberoende. Toppen!!

Ha det fint. kommer säkert in något mera sen :)

(Tänkte ladda upp bild, men ickeicke får man det -.- )


Hemma hos BÄSTA nöten!

Sitter nu hemma hos Nöten och tar det lugnt, väskan står packad och klar så imorgon bär det av på äventyr (y) Imorse så åkte min lille pöjk till något läger där han ska lära sig flyga flygplan så hoppas på att få hänga med upp i luften någon vacker dag! :)
Igår var det skolavslutning och den dagen började mycket bra med lite skoj hemma hos Tessan, snacka fint och stort hus dem har med.. xd, väl framme på skolan sen lyssnade vi lite på "tal", när de delade ut blommor och biobiljetter samt sjöng lite. Sen fick vi ju även kakor och saft ;) hehe. Men jag misstänker att det kommer ta någon vecka till innan jag inser att det är sommarlov, brukar ju vara så :) Snälla sol, kom fram nu så man kan bli brun!!!
Nej nu ska vi chilla lite och sen sätta på "Sex and the city" filmen samt kanske färga mitt hår med ;)
HAHA, vacker och flottig bild på oss;) men vi är ändå sötast!

Sommar och sol.

Matchen spelades imorse emot En08 och det gick inget vidare, förlorade allt men vi var på gång där i slutet lite:) men alla i klassen visste att vi kunde bättre, snacka och sammarbete. Men det är bara att öva mera och sen ta en ny match senare ;)

Idag har nästan alla i Bf09 shorts på sig vilket är nice(h) sen har vi ingen matte idag så slutar när man är klar med svenskan, vill säga att jag kommer sluta lite efter 12 för har bara en uppgift kvar. Tar sedan 12.47 bussen hem till Hässleholm för att fixa sen drar man ut till Ignaberga och stannar där lite :) Alltså kommer det bli en mycket härlig dag!


2 juni

Nu känner man att sommaren och lovet börjar närma sig, vilket är grymt skönt för man orkar verkligen inte med skolan nu. Hade det inte varit för kära bf09 hade man inte klarat det alls:)

Låg och stekte i solen idag, fick även reda på att jag fick G i bild och form vlket jag är stolt över eftersom jag inte kan rita eller teckna något vidare.. eller har någon fart när jag arbetar xd sen fick även jag, Tessan och Ida J VG på vårat arbete om rörelsehinder, liksom skit bra! :)

Imorgon ska det också bli varmt och skönt så det blir till att ta på sig korta shorts imorgon och någon t-shirt. Sen får vi ju inte glömma att Bf09 ska möta En08 i en vollyboll match :o spännande! Hoppas såklart på vinst men eftersom jag suger på det i vanliga fall får vi se hur det slutar xd men ska ge vad jag har för klassen :)

RSS 2.0