...

Om vi håller fast vid det förflutna kanske det aldrig finns någon framtid.


-

I want you to want me.
I need you to need me.


@skooolan

Sitter nu i skolan, slutade kl. 11.15 idag vilket var jätte skönt och lektionerna vi haft har gått jätte fort med. Utom matten -.-
Skulle ju dra till Ullared idag med Sandra och Metchi men verkar som det inte blir något, Metchi mår inget vidare idag så får se om han orkar sätta sig i bilen ändå och köra uppåt i landet. Vi hoppas ju på det bästa :) har dock bara 280:- som jag ska klara mig på, menmen får väl bli att ringa mamma sen om jag behöver mer, man kanske även hittar någon morsdags present där uppe. Vem vet... Hur som så hör Sandra av sig igen kl. 13.30 så får bli att jag stannar kvar i Markaryd tills dess och om det nu inte blir något tar jag 14.47 bussen hem och sen sätter mig framför tv:en med en kebabrulle. Mumma!

26maj

Jaha, var i Kristianstad idag på tandregleringen och trodde verkligen att de skulle ta bort tandställningen eftersom jag själv tycker det ser fint ut (som jag gjort hela tiden) men nejnej istället så sätter de in gummiband i käften på mig som gör att jag knappt kan öppna munnen. Jippi! Sen har dom fixat ny båge i underkäken samt spänt den skit mycket på vänster sida för att tänderna ska flytta sig eller liknande. Så man kan säga att jag har duktigt ont i munnen nu. Hatar det. Menmen på fredag blir det bättre eftersom att då blir det att dra till Ullared med bästaste Sandra, Metchi och Macce :D mycket skoj kommer det bli. Slutar 11.15 på fredag sen hämtar väl dom mig runt 12 tiden :)

Tiden går och ensam man står.

Tid är längsta avståndet mellan två platser.


.

The rain is falling down from the sky
My thoughts goes out to you
I wish you where here.


Efter regn kommer sol.

Vädret var helt toppen idag i skolan. Solen var framme hela tiden och det var så varmt så jag vet inte vad. Härligt som fan iallafall! :)
Sen när jag satt på bussen hem och åkte genom Vittsjö fick jag en chock, där nästan spö regnade det:s men sen när vi kom in till Bjärnum var det hur fint väder som helst. Haha mysko. Men nu ska jag stänga av datan eftersom det åskar och dånar där ovanifrån. Jag som hade tänkte lägga mig på balkongen idag när jag kom hem, men icke :( jaja, kanske får stänga in sig i något solarium istället ;)


Mys kväll.

Ikväll kommer det bara vara jag och mamma hemma vilket kommer bli mys och härligt. Bror min sover i Hästveda hos Mikaela eftersom dom har 10månader idag, gulligt! Sen befinner min pappa sig uppe i Stockholm på något möte så han kommer inte hem fören imorgon på dagen. Alltså återstår det jag och mamma :) Så tills hon kommer hem från jobber kl. 21 så ska jag antagligen bara sitta här vid datan och kolla runt lite samt dunka musik i hela huset. Detta gillas!! (y):D


16 maj

Precis varit och kollat på när My dansade, det var hennes klubbs årliga våravslutning, det höll på i kanske 2h + liten paus på 20min. Där fanns många duktiga dansare, man blev själv sugen på att dansa lite eller sjunga. Men man satt fast uppe i publiken så fanns inte mer att göra än att kolla :)

Gårdagen tillbringades med killen och med att kolla rally hela dagen och sen lite senare kollade vi bara film och hade det mys. Nu ikväll så blir det till att äta pizza sen ladda inför skolan imon och utvecklings samtalet (y)

-

Kommer vi vakna upp i en dubbelsäng
Kommer vi vakna upp i den lägenhet vi har.

Allt känns så jävla rätt.



<3


Hurra för dig!

Igår fyllde då min lille kille år, 17 nu, stor pojk. Detta firades med att han, jag, Jocke och Kim körde till Tydingesjön i eporna till någon bilträff. Brukar inte gilla sånt men i rätt sällskap funkar allt mycket bättre :)
   Efter det körde vi hem och det blev en galen hemfärd kan man säga, men det hela slutade med att vi hamnde på Donkan och där bjöds man på glass. Mumma. Körde och lämna Jocke på röinge och sen bar det av till Ignaberga för att äta tårta, men jag fick äta den själv eftersom på vägen hem hade E. tappat sin rävsvans så han och hans pappa fick köra ut och leta. Under tiden satt jag och snackade massa med Carola och hade det bra! :)





who do you think you are?

                                

10maj

Jaha, kanske dags för en liten uppdatering. Har inte hänt så mycket i livet den senaste tiden, varit helg och skolan sen inte mer. Men denna veckan så går vi bara 3dagar i skolan vilket är härligt och sen kommer vi vara lång lediga. Sen är det inte alls mycket tid kvar innan det är sommarlov, kommer sakna bf09 under sommaren.

Men imorgon är det inte någon vanlig dag för då är det ju gossens födelsedag! :D<3 så kommer dra hem till han efter skolan för att kanske äta tårta eller något skoj :)

5maj

Hade matte prov idag, haha det gick ju åt helvete eftersom det var ekvationer. Sen fick man ut sin frånvaro lapp med och den var jag nöjd med... *hosthost*
Sitter nu hemma hos Cassié och snackar massa skit vilket är härligt eftersom det var ett tag sen som man gjorde detta. Imorgon kommer Gossen<3 och innan han kommer till mig så ska jag köpa nya skor samt fixa hans födelsedags present eftersom han fyller nu på tisdagen som kommer :)
Men ska snart dra hem för har prov imorgon i ULS kursen, inte så svårt men det är lika bra att kolla igenom det.

2maj

Jaha då var det söndag idag, inte en aning om vad som sker men det kommer säkert upp något under dagen. Har sålt kvällsposten nu i helgen och känner mig extremt duktig, fick ihop lite över 400:- :) så snart ska man nog köpa sig att par nya skor för dom pengar och sen får vi ju inte glömma att Gossen<3 fyller år den 11 maj och då måste man ju hitta något till han med.

Igår var men ute hos Gossen<3 och kollade lite film, åt pizza och bara var allmänt tjock. Vi hade även 10 månader  igår, helt sjukt vad tiden går fort. Snart 1 år tillsammans med denna killen, inte illa om jag får säga det själv :)




Ingen höjdar bild, men söt :)

RSS 2.0