Imorgon bär det av!

Imorgon bär det då av till Göteborg och Dumle, känns som jag har ändrat inställning till det hela. Hur nu detta kunde ske?! Tanken från början var att vi skulle åkt buss upp och ner men eftersom vi skulle delat buss med F15 så sa dem att dem kunde fixa med bussen, och ja det gick ju verkligen skit bra (y) för igår ringde min tränare hem och berättade att vi inte att någon buss tills torsdagen och att det fick bli bilar istället. Pappa kan dock inte köra eftersom han själv ska tävla i helgen i något som kallas Caramba (?). För er som inte vet vad det är så är det när man ska köra en bana på så bra tid som möjligt med bil och husvagn, men nu kommer det svåra, man ska göra det baklänges, alltså backa sig genom banan =)

Men jag ska iallafall åka med Linnéa Persson och sen följer Johanna Svensson med i bilen också, kommer nog bli skoj :)(y)


Men nu ska jag upp och packa mina saker eftersom jag inte börjat än så får ta ett ryck nu på kvällen och kolla över det andra sen imorgon. Samlingen är vid Qpoolen kl. 16 så man slipper stressa så mycket :)

Dumle, eller inte Dumle?!

Det är meningen att jag ska åka till Göteborg på torsdag med laget för att spela i Dumleslaget.. men som jag känner nu är jag inte på humör för detta. Vet dock inte varför?! Men hoppas det ändrar sig för om jag inte har någon lust med det så kommer jag inte ha någon bra inställning och då kommer det kanske inte bli skoj där uppe :/ men får fundera lite över detta, kan ju tyvärr inte få tillbaka dem pengarna från anmälningen. Hmm..


29 mars

Måndag idag då ja, i skolan hände det inte så mycket men ändå mycket skoj som vanligt med bf09(y) =)

Efter skolan körde jag och mamma till Malmö för att lämna in min mobil till NetonNet och se om dem kunde fixa den, trodde själv att det var fuktskador på den men enligt han som hjälpte oss så såg det inte ut som det för fanns inget på batteriet eller liknande :), så dem tog in det på lagning och det hela kommer gå på garantin förhoppningsvis, och det är mycket bra! Köpte en ny cam när jag ändå var där, men blev inte direkt nöjd xd men det som är bra med denna är att den inte hänger sig hela tiden (Y) så får väl se, kanske byter tillbaka till den andre i mellanåt :)

Byee <3 (:


....

Vad ska man behöva göra för att förtjäna vissa saker, menar finns det något speciellt man måste åstakomma innan man får göra si och så?! och jo det är klart att man ska behandla alla likadant, men det finns gränser. Om den ena har något tidigare än den andra ska inte den behöva hållas bara för den andra inte hade det som den... man ska leva i nuet och inte i det förgångna.Välkommen till framtiden! Här får barnen göra det mesta utan att man ska sätta gränser för det, och om man håller i det för länge slutar det bara med att man bryter sig loss, och det är väl inte så du vill att det ska sluta?
Man vet inte vad man har tills det är borta.. finns många funderingar på detta, men det finns bara ett svar som.

Dags att släppa taget nu, bättre börja nu så jag inte sliter mig loss sen så fort jag har chansen.


18 mars

Börjar med att gratulera Linnéa och Matthias som varit tillsammans i 1 månad idag, jag och många till hoppas och håller tummarna för att det kommer bli många fler månader :D
Men imorgon ska lappen om valen vara inne och har inte fyllt i det än, men jag är säker på att jag ska välja fritid som inriktning, det är slappt, roligare APU och sen verkar det lite lättare. Men sen kan man ju välja till lite smått och gott med så ska försöka kolla lite på det innan jag somnar sen och kanske snacka med päronen om det med så dem har lite koll :) men vill iallafall läsa psykologi för tycker det verkar intressant. Många i klassen ska ta körtkorts teorier tror jag det var, men inte behöver jag sånt när jag har min kära pappa som redan är en grym trafiklärare och chef :)

I helgen blir det till att träffa Gossen<3 och sussa där med, inte setts på hela veckan vilket man har saknat något extremt! :( senare på lördagen hänger jag nog med familjen till Klippan för att fira morfar som fyllde år i Tisdags, och han var inte ensam för även kusinen My fyllde år, 13, stor flicka nu ;)
Får inte glömma att jag även har träningsmatch i Vittsjö på söndagen emot Emmaljunga och man hoppas och tror såklart att vi vinner (a) efter detta drar man hem till Saaannnddrrraaa och hennes lilla näbbdjur :D, och sen har Sandra lovat mig att i månadens slut ska hon bjuda mig på manikyr, är inte det gulligt liksom? Och det är inte minst Michelle som fixar naglarna på en, toppen :)

<3?

När lögnen blir ens sanning, vad tror man på då?


Adjö F16, hallå damlaget

Inte varit i skolan på hela veckan, förutom igår på fredagen för har haft problem med min ena trumhinna samt har jag något sår i halsen, vet dock inte vad det är än men får snart reda på det hoppas jag för dem har tagit halsprov på mig :) sen idag har jag bara legat i sängen och sovit hela dagen för inte mått något vidare. Men nu till vad som hände igår! :)

Först skolan, slutade 11.15 vilket var super skönt. Sen när man satt på bussen hem ringde Sandra och ville ha lite hjälp av mig, var hennes sista utväg (a) så hon hoppade på min buss i Bjärnum sen snackades det en hel del på bussen xD senare tog man bussen ut till Gossen<3 inte träffat han på hela veckan och det blir nog enda gången denna veckan med för sen har han fullt upp i helgen, idag är det tex epa träff (y)
Men nu till det skojskojiga!

Igår hade vi våran sista match i serien och den var emot Landskrona, vi förlorade dock med 5-2 men alla spelade verkligen super bra(y) Var inte med och spela själv pga att jag varit sjuk hela veckan men det var nervöst att sitta på bänken med, Linnéa och jag peppade dem ändå bra. Men till Landskrona delade jag bil med Linnéa, Johanna och tränarna L.G och Eric. När vi nästan var framme så hörde vi en smäll och då hade vi fått punktering mitt ute på motorvägen. Man kände hur hela bilen började svaja så vi fick stanna till i vägkanten så att dem kunde byta däcket. När lastbilar körde förbi gungade bilen så mycket att vi trodde den skulle välta. Läskigt. När vi sen väl kom fram till Landskrona hittade vi inte hallen, yrade lite sen stannade vi och fråga någon som var ute med hunden, men nehe det var en norsk som var på besök xD vi hittade en annan sen vid busshållplatsen och äntligen hittade vi till hallen. Vi drog även på oss 2 st 2minutare, lilla Johanna och hennes hårda spel som vanligt. Även om vi inte vann så bestämde sig L.G och Eric för att bjuda på mat. Körde till Kingan men där var det stängt, sen drog vi till Max i Hyllinge men det var med stängt :( så det fick bli Donkan i Stoby, kom dit 23.30 xD jobbig men väldigt skojig och härlig dag!


@Perstorp

Tjosan! Jaha, då sitter man i Perstorp på kalas hos släkten Tornered ;), det var ju då jag som körde hit och själv tyckte jag att det gick bra, haha men mamma och pappa funderade nog på att ta silvertejp över min mun för kunde inte vara tyst xD(a).

Innan idag så spelade vi match i Kristianstad och vi vann med 4-3, en mycket spännande match och den hade även sina bra stunder (y), stackars lilla Linnéa Persson vred sitt knä ur led när hon skulle hoppa över sargen så det blev ingen match för henne utan blev till att åka ambulans till sjukan. Icke skoj. Så vi spelade denna matchen för Linnéa :) och vi vann ju så hoppas hon blev glad och stolt över oss.

Efter att vi varit i Perstorp ska man ju dra sig ut till Ignaberga och om man orkar och har lust så drar jag och Gossen<3 till Sannas lilla fest, haha eller lilla och lilla... men får se om man orkar :D är ju fullrulle här redan (Y)=)

http://mytornered.blogg.se/

@Skolan...

Då var det fredag igen, härligt som fan! Blir att man slutar lite efter 11 idag för har matte prov sista lektionen, men kommer få stanna kvar i Markaryd tills 12.47 bussen kommer. Men jag ska nog kunna roa mig:)
Ska antagligen hänga med mamma en runda till Kristianstad sen idag och sen på kvällen blir det antingen att jag drar på min egna träning eller att jag drar mig tillbaka till Markaryd och kollar in deras lilla lag. Enligt en del så suger dem något extremt så får se vad jag tycker om dem. Kanske börjar träna lite med dem på fredagar sen med, får se hur det hela blir ;) hehe då kanske man blir stjärnan i laget (a) xD

Men hur som så ska kvällen iallafall tillbringas med Gossen<3 och sen det mesta av helgen med. Är bjuden på fest i Ignaberga hos Sanna på lördagen tror jag så får se om jag och lille pojken drar oss dit en liten stund och sen kommer jag antagligen att sussa hos han :'). Annars är det match på lördags förmiddagen i Kristianstad och sen blir det att städa rummet sen drar vi oss till Perstorp en liten runda för att fira My och Tommy. Skojskoj :)

Nej, ska försöka göra lite mera på datakunskapen nu så man blir lite mera teknisk (a) :)

Ohyeah!

Ojoj, dålig uppdatering allt för ofta nu. Detta får inte bli en vana säger jag bara för det kommer icke sluta bra då xD
Men har inte hänt så mycket i mitt liv dem senaste dagarna, har träffat Gossen<3 och vi har nu varit tillsammans i 8 månader, tycker det låter som skit mycket men ändå inte.. finns ju dem som varit tsm längre än oss men längre kommer det att bli för oss med :) Uschusch fick tillbaka mitt engelska prov igår och jag fick IG, detta är helt hemskt... mitt första IG på gymnasiet. Haha men fick iallafall mycket starkt VG på mitt muntliga föredrag om polis högskolan och det är jag mycket stolt över.

Idag har man tränat och lilla Jennifer Sundman var med på träningen och prövade på lite för hon ska antagligen hoppa från Emmaljunga till vårat lag vilket som är NICE!! Men får se hur det kommer bli nästa säsong eftersom vi 93:or kommer få spela i något reservdamlag eller i det riktiga damlaget, men vi vill såklart inte skiljas åt så vi hoppas på att starta ett eget damlag med våra kära gamla spelare i division III :), vi får veta hur det blir om kanske 2v och tills dess får vi vara pigga och glada.

Men nu ska jag snart dra mig till duschen och sen plugga lite på historik fritid, har prov i det imorgon och hoppas på något bättre än IG (a)

RSS 2.0