Pengarna rullar in,

Jaha, då var det söndag igen så imorgon blir det skolan och snart en vecka mindre tills det blir jullov (y) har inte gjort något vettigt denna helgen utan det har bara blivit datorn och tv, men det har varit skönt att bara ta det lugnt. Idag är det julmarknad inne i Hässleholm och hade varit fint att dra dit men min pojke men han är inte hemma idag  :/ så får se om jag drar ner med någon annan, annars får det vara (:

Sålt tidningarna denna helgen och det blev en fin löning, 593:- för att vara exakt så äger nu runt 950:- (y) sen på tisdag får man även studiebidraget och då hamnar jag på 2000:- :d ska hålla i mina pengar nu så att man kan börja med julklapps handlandet till alla fina människor (:
Tror iallafall redan jag vet vad jag ska ge min mamma och pappa, men ska fundera lite till på det ;) hehe.


Död lördag.

Absolut ingenting händer idag och det är segt!! Själv hemma hela dagen, vilket är bra så kan bara lata mig (: Skulle egentligen dragit på bio idag med bästaste Jenna och sett den nya Harry Potter men det sket sig eftersom det inte gick någon buss hem sen som passade henne, så blir det när man bor mitt ute i ingenstans ;)

Slänger kanske in något mera sen, får se(:


Snön har kommit.



Denna fina bild är tagen av ingen mindre än fina Hiller! : )


Snälla ge mig en ny mobil!!

Är grymt trött på min mobil -.- den ska bara jävlas med mig hela tiden, man kan inte prata i den om man inte har högtalare på, jag har ett 8gb minnes kort, men har knappt 200låtar på mobilen och det är fullt :s detta går inte ihop!! är bara så trött på den, GAAAH!! : (

Men en bra sak idag är iallafall att jag fått hjälp av Emil J att fixa nytt nerladdningsprogram, det som man har till youtube och har redan laddat ner 3låtar, jag älskar det redan, haha :D!

Ikväll bär det av till min älskade nöt för att kolla idol och självklart kommer vi hålla tummarna för att Olle går vidare!! :'D


Det är ingen vanlig dag för det är min pappas födelsedag!

Min pappa är en stolt 28 åring idag [ om han får bestämma själv ]. Gratulerar honom med många kramar på hans dag idag och lite taskigt är det allt eftersom det är även är farsdag idag så en helt engen dag har han inte fått, men tror allt att han är glad och nöjd ändå : )

Helgen har varit fin med Traryds festen på fredagen, som i övrigt var en stressig skit dag fram tills kvällen xd, sen igår kom jag hem vid 17 tiden och orkade inte göra ett skit så tog mig en dusch och sen blev det att kolla film med en skål popcorn i famnen hela kvällen(y) och konstigt nog kom det två bra filmer på 3:an i rad så behövde inte ens röra fjärrkontrollen! Somnade vid 23 tiden och sen vaknade man lagom utvilad igen på imorse kl. 12.10 (: MYCKET HÄRLIGT!!

Nu drar en ny vecka igång med skola och allt vad den har att erbjuda. Blir även dags för en ny träningsvecka med bästa Jenna så man kommer igång efter denna helgen ;)



Pratade precis med denna söta saken i telefon :)



Pratade precis med denna söta saken i telefon :)


STUDIEDAG!!!

Studiedag idag, varit grymt skönt! Men sen blir det ingen skola för mig imorgon heller eftersom jag ska till tandreglerningen i Kristianstad så detta blir en riktig långhelg för mig och man kan ju inte göra annat än GILLA detta! (:
Inte gjort så mycket idag, soffan/sängen och sen tv kan man säga men sen var jag lite duktig och joinade Jenna till gymmet för att träna lite kondition. Men detta gick inte så bra, var skit trött och orkade nästan inget xd men jag gjorde mer än Jenna iallafall och det är jag nöjd med, haha :d

Imorgon är det även en stor dag för då bär det av till Traryd och fest!!! Kommer bli super och ska vara hemma hos Ebba innan och sen hoppas man även på att få en sovplats där, för lite kallt om man ska sova ute nu i November :o menmen, det fixar sig säkert som alltid :) Så imorgon blir det Kstad och sen fixa hemma och på stan ;)



Försökt ett bra tag nu med att ladda upp bilder här på bloggen men blogg.se tycker inte som mig -.-


RSS 2.0