Sådär ja!

Då var jag klar med bloggdesignen här, hoppas du är nöjd.
Om någon annan som läser vill ha en design är det bara att fråga.

Ett tips till dig Emma är att i fortsättningen ladda upp bilder som är 516 pixlar breda - det kommer att matcha texten bäst.

/Johan aka http://aconseguir.blogg.se

Ny bloggdesign!

Hej hallå mitt namn är Johan, jag är här för att ändra på bloggdesignen. Är inte helt klart än men datorn laggar ihop nu så det är väl dags att sova.

Glöm inte bort att kolla in min egen blogg, http://aconseguir.blogg.se

...



Lyckan är lik en parfym; vi kan inte stänka den på en annan utan att ett par droppar faller på oss själva.


Jaha..

GAAAH!! Försöker att få msn att fungera, (gjort nu i 2h) men verkligen ingenting vill som jag... blir så jävla irriterad och allt. Suck! Sitter och hoppas på att ett under ska se så att msn kommer tillbaka eller något, hade suttit väldigt fint just nu!...

Imorgon.. Idag ska man joina pappa till Bromölla eller något för att kolla in en massa mc som han kanske ska köpa in till jobbet, det bästa med det är såklart att jag ska köra dit. Känns som jag inte alls kör så ofta som jag borde så känner mig alltid lite seg när jag sätter mig bakom ratten efterom det var ett tag sen som jag satt där senast, haha ; ) men det kommer gå bra, dagarna bara flyger fram så snart är jag 18 och då är det dags för uppkörning!! :D
Kanske ska skriva att jag fyller i augusti med (a

Nej nu blir det till att lämna datan snart och lägga sig i en nybäddad säng på det nystädade rummet! Lite har jag iallafall fått gjort under detta lovet, hejaheja! ;D

Perstorp.

Jaha, då var första riktiga lovdagen slut och den har jag verkliigen tagit vara på : ) sov till 11 sen satte man sig vid datorn lite innan man började fixa sig lite för att sen ta tåget till Perstorp (y
Här har man sen varit med sin underbara kusin Myyy och sen med hennes polare som alla var mycket trevliga och söta : ) så blir till att träffas imorgon igen, NAJS!
            Men vi kommer nog inte somna i första taget, för det gör vi aldrig annars så varför denna gången? hehe ;) men vi får allt se vad morgondagen har att erbjuda oss i denna lilla by, men något spännande kommer säkert att ske, haha man vet ju aldrig med dessa människorna.



PUSSSSS!!

Fullrulle.

Imorgon är det FREDAG! och då ska man ha det awesome!! Sista skoldagen innan vi går på lov nu och sen APU så ErrePerre tänkte att vi skulle ha ett bra avslut på det hela så imon blir det feeest hemma hos henne (: mycket skoj kommer det att bli!! Så sitter nu här vid datan och ska försöka hinna klart med min debattartikel i svenska B, hehe hejaheja!! ;) men alltså kommer inte på så mycket att skriva, ska handla något om det gamla och hederliga ordspråket "Ropa inte hej förrän du är över ån/bäcken". Hmmm?!
                          Hade helt klart varit ett stort plus om jag kunde göra klart den ikväll så man slutar vid 11.20 imon och kommer hem i tid för att sen börja fixa sig och allt (; för att hämta lite kraft till mitt skrivande sitter jag och lyssnar på Idas finfina spellista på spotify som hon gjort speciellt till Bf09s klassfest, som det verkar nu kommer musiken bli helt awesome imon!!


TAGGA!!




Bara man inte slutar såhär?! ; ) hahaha : ))

Har han körkort? Kan han köra bil? Fattar han vad de säger?


Förlåt.

Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå. Så djupa sår
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång
Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt

Allting börjar om. Jag kan börja om
Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

Jag har gått så långt, nästan blivit van
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som går vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag i vita blad
Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt
Hade väl du aldrig kunnat genomskåda allt som skett
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt
Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt


@sKOOOLAN

Sitter i skolan, slutade för snart 1h sen men ska stanna här tills 1800 för sen blir det av till att sola med tjejerna! Kommer bli super skönt, haha fint om man får lite färg på sig nu med innan sommaren ; )

I skolan idag så hade vi en liten "utmaning" så jag och Tessan är butch idag och Ida femme, hahaha snacka om att man fått konstiga blickar på sig idag, speciellt i matsalen :O shiiit! Men skoj har det allt varit! : )) Slänger upp någon bild här nu på bloggen tänkte jag =)







Tisdag.

Börjar dagen med en ordentlig sovmorgon! Mycket fint, börjar först kl. 12.20 så tar bussen från hlm 11.41, finfint! : )

Min bror Pierre har blivit något av en kändis eller något, haha han har varit med i NorraSkåne, Kvällsposten och nu snart Kristianstadbladet och allt pga en dum gammal traktor som han och hans kompis har som projektarbete i skolan :O pfff. Ska se om jag kan lägga upp artikeln eller en länk till den senare när den kommer upp på Kstadbladet. Men lite stolt är jag nog över min broder : )

Neeej nu ska jag fixa sista innan jag drar mig in till stan, tjoo! (:

Nya horoskopet:

Vattumannen: 16 februari till 11 mars.

  Fiskarna: 11 mars till 18 april.

  Väduren: 18 april till 13 maj.

  Oxen: 13 maj-21 juni.

  Tvillingarna: 21 juni till 20 juli.

  Kräftan: 20 juli till 10 augusti.

  Lejonet: 10 augusti till 16 september.

  Jungfrun: 16 september till 30 oktober

  Vågen: 30 oktober till 23 november.

  Skorpionen: 23 november till 29 november.

  Ormbäraren: 29 november till 17 december.

  Skytten: 17 december till 20 januari


130211

Då var man 400:- rikare, mycket fint! : ) och har ni hört vad som hänt? Det är något som hänt uppe i rymden så inte säkert att man har samma stjärntecken nu som innan, själv har jag gått från ett stort fint lejon till en liten och betydelselös kräfta? Inte okej!!

Idag har jag bara legat i min säng, sovit och kollat på SATC. Den serien gör allltid så att man känner sig bättre, Carrie och hennes tjejer är alltid med om så mycket så man får veta en hel del och sen finns det alltid de fina citaten som kommer till. ÄLSKA!

I veckan som kommer väntas 4st prov samt någon inlämningsuppgift som ska in och sen väntar ett efterlängtat sportlov men när det är slut drar bf09s apu igång så kommer inte träffa klassen under HELA 5V?! kanske blir det ju 6v med tanke på lovet förre med. Man får hoppas att tiden går fort :) jag kommer att befinna mig i Ljungbyhed i en 4:a, hej huvudvärk!! ;)


 

Kalla kårar längs ryggen.

Länge sen man skrev här, dags att slänga in ett inlägg känns det som men ej något långt! (;

Man fortsätter bara att leva vad som än händer känns det som, man sviker, man blir sviken och sen kommer alla andra känslor in. Vet inte vad man ska tro längre om någonting. Allt är jobbigt och svårt!
Man ångrar en del i sitt liv, andra saker inte. Saknar det gör man, men längtar även.

På måndag är det alla<3dag och det känns inte alls som man ville att det skulle kännas, inte en aning om hur min måndag kommer att bli. Skolan kanske blir det roligaste under dagen, haha vem vet?! Ibland kan du ha koll på allt men sen helt plötsligt försvinner allt och vill gärna veta vart det tar vägen någonstans?!




I'm in love?

RSS 2.0