Street race i Helsingborg

Jag, Stefan, Alexandra, Emil och Jocke satte oss i Stefans bil för att köra till Helsingborg och kolla på street race igår (lördag). Första gången som jag var där och det fanns en hel del snygga bilar, men även en del som inte alls passade in. Oväntat nog så gick några bilar bättre än vad man trodde och även några lite sämre.
Vi befann oss först vid Biltema och där men sen hörde vi någon skrika "POLISEN KOMMER" och då blev det fart på alla! Vi drog oss emot våran bil för att sen dra till platsen som var plan B. Hamnen. Vi lämnade inte Helsingborg förrän vid kl. 01, innan vi körde hemåt åt vi på McDonald's på Stattena, rekommenderar det inte! Läsk var slut, stolar sönder, ingen ketchup och mat överallt! Fast fanns ingen mening med att städa undan efter sig eftersom alla papperkorgar och tunnor var över fulla så det låg på marken... Trevligt! (y                   USCH!USCH!USCH!USCH!



Denna veckan som kommer innehåller massor med saker!
   Imorgon ska jag iväg tidigt på morgonen, vad jag ska göra är dock lite hemligt för vissa, senare på dagen ska min vovve träffa Mys vovve.
   Tisdag är nog ganska lugn, inget planerat.
   Onsdag ska jag och Emil hjälpas åt med att städa hans rum, det ska bli så rent som det aldrig varit (känner mig snäll som hjälper till :))
   Torsdag, damdamdamdaaaa. Kristianstad och tandregleringen och ser även det som mitt sista besök där, ÄNTLIGEN!!
   Fredag, denna dagen ska tillbringas helt och hållet med Emil!
   Lördag ska vi fira min farmor, blir att äta på restaurang mot Ängelholms hållet, hon fyller 75 nu på torsdag, (: hoppas även på fest på kvällen, får se om man hinner med det. Man kan alltid hoppas! :D och slutligen
   Söndag, ska inte göra ett skit denna dagen ;)


Midsommar!

Har ju haft problem med att hitta något att göra på midsommar, men nu är allt planerat och klart! Tessan kommer till mig nu vid 16-17 tiden och då ska vi dricka lite (ensam hemma ;)) sen drar vi oss in till stan så vi hinner med bussen till Röke. Vi ska dit med Dansk (y (:
   Vi hade dock lite problem med att hitta skjuts hem, Dansk hade fixat men den killen ville ha 600:-, ehm neej! Så jag kollade runder lite själv, började med att fråga Emil och Stefan men de visste inte om de skulle dricka ikväll så sa Stefans klass kompis Dmitry att han kunde köra för 400:-. Skit schysst! :D Han kommer alltså få köra en del ikväll/natt. Hässleholm - Röke - Markaryd - Bjärnum - Hässleholm, haha (:


GLAD MIDSOMMAR!! :D


Söndags åktur

Idag träffade jag Persson (: inte träffat honom på ett bra tag och nu när han ändå var nere i Hässleholm för någon dag kunde man lika gärna passa på att träffa honom.
    Vi körde omkring en massa på stan, sen bar det av till donkan för att äta glass samt snacka (: efter det så körde vi till Bil och Husvagn där Emil och Stefan höll på att fixa med Emils bil, han hade rasat bakaxeln. Vi snackade lite med dem, sen körde vi ut på stan igen. Dock var det väldigt öde på stan, men det gjorde inte så mycket!

Här kommer 3st bilder på Perssons evo : )





Juste, ratten sitter på höger sida istället för vänster, den kommer från England. Haha det var läskigt att sitta på vänster sida och åka kan jag säga!






Eric Amarillo - Om Sanningen Ska Fram ( Vill Du Ligga Med Mig Då? )

Om jag lyssnar när du pratar,
inte talar om mig själv.
Om jag säger du är vacker,
men att det spelar ingen roll.
För skönhet finns inom oss,
om jag ljuger om sånt där.
Om jag säger det går bra nu,
men inte talar om mitt jobb.

Om jag ger dig mina tårar,
men är stark när du är svag.
Spelar sweet home Alabama,
på en lägereldsgitarr.
Om jag är säker på mig själv,
men aldrig är för självgod.
Om jag är en alfaman i sängen,
men aldrig bråkar.

Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram?
Vill du ligga med mig då, vill du ligga med mig?
Vill du ligga med mig då, om sanningen ska fram?

Om jag inte är så svartsjuk,
inte håller dig så hårt.
Om jag inte är så matcho,
men försvarar dig ändå.
Om jag ljuger om min barndom,
säger att den varit svår.
Väcker modern i ditt hjärta,
leker mamma pappa.

Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram?
Vill du ligga med mig då, vill du ligga med mig?
Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram?
Vill du ligga med mig då, vill du ligga med mig?
Vill du ligga med mig då?
Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram?

Om jag alltid håller med dig,
fast jag tycker du har fel.
Om jag låtsas att jag bryr mig,
när du köper nya skor.
Om jag skrattar på rätt ställe,
fast du inte är så kul.
Om du tror att jag är farlig,
kanske tänder du på det.

Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram?
Vill du ligga med mig då, vill du ligga med mig?
Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram?
Vill du ligga med mig då, vill du ligga med mig?

Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram?
Vill du ligga med mig då?

Dags att städa.

Sålde tidningen imorse, gick väl hyfsat bra. Sen tillbringade jag ca. 4h i soffan och kollade på när Paris Hilton skulle försöka välja sig en BFF (Best friends forever). Haha, att man lägger ner tid på att göra en sån serie? (säger jag som tittar på det xd ;))
Ligger just nu i sängen, försöker att städa mitt rum men det går ju sådär (a kommit en bit, fixat skrivbordet och nu är det bara den jobbigaste biten kvar.. den stora klädhögen i min fåtölj! Ska självklart dammsuga sen också, ajabaja inte glömma det (;
Anledningen till att jag ska städa är för att min kära nöt ska komma hit och kolla film, även Linus, Joel och Falck kommer också så kanske dags att skynda sig lite? Haha. Klockan är nu 18.15 och vid 19.30 kommer dem, och jag har inte ens duschat än.
Skulle egentligen sovit hos Emil ikväll med, men han har antagligen mycket att göra på sin bil så blir att sova hemma :( hoppas på en övernattning sön-mån istället ^^

MOT KLÄDHÖGEN!!

Midsommar planer?

Nästa fredag, 24e juni, är det midsommar och jag har inte en jävla aning om vart jag ska vara någonstans. Inte alls bra! Menmen, har en vecka på mig att hitta något och hade egentligen planer på att dra till Liseberg med några fina vänner nästa lördag men kanske inte så passande dagen efter midsommar?! (;
Jaja, vi får helt enkelt se hur det blir! Dags att sova nu, ska upp och tjäna pengar imorgon, skoooj! (:




Blekfis snart.

Skit väder idag! Regnar, åskar och sen kommer solen fram en lite stund sen regn igen, känner att jag börjar bli blek igen eftersom det var ett tag sen som det var kanonväder ute så man kunde sola, jaja!

Har nu lagt mig till rätta i sängen med pappas dator i knäet, dags för att få lite gjort. Dags att klicka sig in på http://korkort.com/distanstest för att plugga teori. Jippi! (: hade varit fint om man haft sig en stor godispåse vid sin sida, men får hoppas att detta går bra ändå (;

Nu har den tekniska Emma varit i farten igen..

Jag och Emil köpte oss en skiva som vi skulle ha i bilen, Absolut dance summer 2011, men jag ville även ha dessa låtarna på mobilen så därför tänkte jag fixa det ikväll, men icke!

Hade "rippat" över hela skivan till windows media player, sen var det bara dags för att synkronisera skivan över till mobilen (komplicerade ord i datorvärlden). Så lägger över låtarna i någon lista, sen ser jag att datorn arbetar så tänker att detta blir ju skit bra (y 
    Håller på med lite annat på datorn en liten stund och kollar sen tillbaka till musiken, den har kommit till 88%, tyckte att det gick lite segt men då gick det upp ett ljus för mig.. Jag har nu fört över ALL musik från WMP till min mobil, och det är inte liiiite låtar det! Värst av allt är nog att det mesta är skit musik, så gissa vad jag ska göra hela natten? Joo, rensa min mobil från de värdelösa låtarna! Jippi!


*SUCK*


Vila i frid






Vila i frid, Vanessa.


Sommarlov...?

Nu har man sommarlov, wiiie! Men inte känns det som det nej.. och inte nog med det så sitter jag hemma denna kvällen och gör inte ett skit? Nej detta är inte bra alls. Känner mig mega tråkig, haha. Ett måste är att ta vara på detta sommarlovet nu eftersom det är mitt sista skulle man kunna säga, hejdå 2an hallå 3an!!

Nej. Nu lämnar jag datorn och ska se om det finns något som är värt att se på tv annars går jag och sover. Tråkig lördag.
   Kommer upp bilder sen från Pierre och Mikaelas student, orkar ej nu, inte datorn heller. (;

-




Stilig i min brors studentmössa? ;b


The sky is crying for me.


Student i Markaryd

För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, för vi har tagit studeeeenteeeen, fyfan vad vi är braaaa! ... detta kommer jag och min klass att sjunga om exakt 1 år!

Sitter i skolan, började klockan 8 imorse och städade ur mitt skåp, åt lite korv som Henke grillade ute på parkeringen och sen även lämnat in planering på aktiviteter som vi ska ha på introduktionsdagarna. Direkt efter sommarlovet så samlas man i skolan först på onsdagen och ser över så man har allt klart för att sen på torsdagen ger vi oss ut på äventyr och kommer hem igen på fredagen.
   Lärarna hoppas säkert på att de nya ettorna kommer vara små gulliga och duktiga elever eftersom inte tvåorna eller vi, treorna, är så lugna och skötsamma ;b


Imorgon är det skolavslutning, kommer ha en rosa klänning från Gina Tricot, kanske kommer ut bild, och anledningen till att jag "klär upp mig" är för att direkt när vi slutat drar jag tillbaka till Hässleholm eftersom min kära bror Pierre tar studenten där imorgon. Så därför ska jag ta mig till Krisitanstad idag med Emil för att hitta lite kläder till honom, han ska ju följa med på studenten : )



RSS 2.0